Sınırı Geçmek Crossing Over izle

Tür : Dram/Aksiyon
Gösterim Tarihi : 17 Temmuz 2009
Yönetmen : Wayne Kramer
Senaryo : Wayne Kramer
Görüntü Yönetmeni : Jim Whitaker
Yapım : 2008, ABD , 140 dk.
Oyuncular Harrison Ford (Max Brogan) , Sean Penn (Chris Farrell) , Ray Liotta (Cole Frankel) , Ashley Judd (Denise Frankel) , Summer Bishil (Taslima Jahangir)
Konusu:Crossing Over, farklı farklı ülkelerden gelme göçmenlerin Los Angeles’ta yasal bir statü kazanmalarını amaçlayan bir planlamayı anlatıyor.
Film; sınırlar, yeşil kart alma süreci, dosyada sahtecilik, göçmenleri için olan barınaklar, yerleştirme, terörizm ve kültür çatışması gibi önemli konuları da içeriyor.
Running Scared yazarı ve yönetmeni, ayrıca Mindhunters filminin yazarı olan Wayne Kramer, 1996 yılında yazdığı aynı adlı kısa filmini uzun metraja aktarmış. Kadrosunda çok önemli oyuncular içeren Crossing Over, sosyal içerikli sıkı bir drama hissi uyandırıyor
Sınırı Geçmek Crossing Over izle Sınırı Geçmek Crossing Over online izle Sınırı Geçmek Crossing Over canlı izle Sınırı Geçmek Crossing Over hemen izle Sınırı Geçmek Crossing Over seyret Sınırı Geçmek Crossing Over bedava izle Sınırı Geçmek Crossing Over indirmeden izle Sınırı Geçmek Crossing Over filmi Sınırı Geçmek Crossing Over türkçe dublaj izle Sınırı Geçmek Crossing Over direk izle Sınırı Geçmek Crossing Over divx izle