Davetsiz Gelen 2 izle online film izle

Davetsiz Gelen 2 izle online film izle
Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 2 Ocak 2009
Yönetmen : Dave Payne
Senaryo : Dave Payne
Yapım : 2008, ABD , 88 dk.
Oyuncular: Michael Robert Brandon (The Salesman) , Lew Temple (Hitchhiker) ,Baadja-Lyne Odums (Psikiyatrist ( Baadja-Lyne)) , David Stanbra(Genç McAllister) , Lawrence Thomas (Papaz) , Robert Pine (ŞerifMcAllister)

Bir gaz istasyonunun patlaması sonucunda sadece şerif, polis olan oğlu,iki suçlu, bir bayan doktor ve bir genç garson kızhayatta kalır; iyi, kötü ve kurnaz olanlardan seçilmişbir grup…

Hiçbir yardım ulaşmaz, hiçbir şey çalışmaz amahala normal düzeni devam ettirmeye çalışırlar; iyilerkötüleri kovalar. Ama bu olağanüstü halin yanı sırabirbirlerine zarar vermelerine rağmen birbirlerini hiçbirşekilde öldüremediklerini anlayınca hayatla ölümarasında bir evrende sıkıştıklarını anlarlar.

Şimdi, ortaya çıkan gizemli ölülerin uyarılarıyla dabu grup bir araya gelip ölüm makinesi ve ruh koleksiyoncusuReeker’a karşı hayat savaşı vermek zorundadır.
Davetsiz Gelen 2 izle Davetsiz Gelen 2 online izle Davetsiz Gelen 2 canlı izle Davetsiz Gelen 2 hemen izle Davetsiz Gelen 2 seyret Davetsiz Gelen 2 bedava izle Davetsiz Gelen 2 indirmeden izle Davetsiz Gelen 2 filmi Davetsiz Gelen 2 türkçe dublaj izle Davetsiz Gelen 2 direk izle Davetsiz Gelen 2 divx izle