nabiz online indirmeden direk

Tür : Korku / Gizem

Gösterim Tarihi : 8 Eylül 2006

Yönetmen : Jim Sonzero

Senaryo : Kiyoshi Kurosawa , Wes Craven

Görüntü Yönetmeni : Mark Plummer

Müzik : Elia Cmiral

Yapım : 2006, ABD



Oyuncular : Kristen Bell (Mattie Webber) , Tate Hanyok (Cafe girl) , Ian Somerhalder (Dexter McCarthy) , Christina Milian (Isabell Fuentes) , Rick Gonzalez (Stone) , Riki Lindhome (Janelle) , Jonathan Tucker (Josh) , Amanda Tepe (Grad Student) , Samm Levine (Tim Steinberg)



Konusu : Bir gün teknolojinin nimetleri, öbür dünyadaki lanetlenm ruhlar tarafından bu dünyaya açılan bir kapı olarak kullanılmak istenirse ve bu kapı, bir daha kapatılamazsa ne olur? Öbür dünyanın ruhları, kendi lanetlenmliklerinden sıyrılmak ve bu dünyadaki canlılarda olup da onlarda olmayan tek şeye, ‘yaşam’a sahip olabilmek için kablosuz teknolojinin bütün olanaklarını kullanarak bu dünyaya sızmaya çalışırlar.



Her cep telefonu kullanımıyla ya da her mail kontrolüyle yaşam bu dünyadan çalınmakta ve ölülerin eline geçmektedir. Belirlenm bir grup gencin tek yapması gereken şey, vakit çok geç olmadan bu kapıyı kapatmanın bir yolunu bulmaktır.



Jim Sonzero’nun yönettiği Nabız, Halka, Halka 2 ve Garez’ den sonra Hollywood’un merak sardığı yeniden çevrim Japon filmlerinden biri. Orjinalinin Kiyoshi Kurosawa tarafından yazılıp yönetildiği filmin eleştirmenler tarafından olumlu not aldığını da belirtelim.



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun



Bölüm 1:





intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?



Bölüm 2:





internetin nimetlerinden sizde faydalanın



Bölüm 3:





para kazanma

film izle

online film izle

film izle

online film izle