cennet gibi just like heaven film izle online direk

Yönetmen Mark Waters

Senaryo Peter Tolan, Leslie Dixon

Oyuncular Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue, Dina Spybey, Ben Shenkman

Filmin Türü Komedi, Fantastik

Orijinal Adı Just Like Heaven

Yapımcı Firma DreamWorks

Yapım Yılı 2005

Yapım Ülkesi ABD

Orijinal Dili İngilizce

Filmin Süresi 95 dakika

Resmi Sitesi http://www.justlikeheaven-them..

Dağıtıcı Firma UIP

Vizyon Tarihi 25.11.2005

Filmin Konusu

.

San Francisco’da bir apartman dairesi kiralayan David’in (Mark Ruffalo) istediği en son şey bir ev arkadaşıdır. Ortalığı henüz derleyip toplamıştır ki, ansızın Elizabeth (Reese Witherspoon) adlı genç bir kadın ortaya çıkar. Üstelik apartman dairesinin kendisine ait olduğunda ısrar etmektedir…David ortada büyük bir yanlış anlama olduğunu düşünür. Aniden görünen Elizabeth’in aniden ortadan kaybolmasına kadar da bu düşüncesi devam eder. Kapı kilitlerini değtirmek de Elizabeth’i yıldırmaz. Kafasına göre David’i ziyaret eder . Üstelik sürekli olarak ortaya çıkmakla kalmayıp, “Benim evimde nasıl kendi hayat tarzını kurarsın” diyerek sürekli David’i rahatsız etmektedir.



Elizabeth’in bir hayalet olduğuna ikna olan David, onun tamamen , geri gelmemecesine , “öteki tarafa” geçmesi için çaba harcamaya karar verir. Öte yandan Elizabeth de bu dünyaya ait olmayan birtakım yeteneklere sahip olduğunu fark etmiştir. Örneğin duvarların içinden geçebilmektedir. Ölmek üzereyken her nasılsa canlı kaldığına ve öbür dünyaya geçemediğine o da ikna olmuştur. izle



Elizabeth ile David kafa kafaya vererek, Elizabeth’in aslında kim olduğunu, şu anki durumuna nasıl geldiğinin ardındaki gerçeği araştırmaya başlarlar. Bu arada ilişkileri derinleşerek aşka dönüşür. Gelecekte beraber yaşamaya yönelik güzel hayaller kurmaya bile başlamışlardır. Bu hayallerinin yok olup gitmemesi için önlerinde ne yazık ki çok az zaman kalmıştır.



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun







cennet gibi1 @ Yahoo! Video




intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?







cennet gibi2 @ Yahoo! Video




internetin nimetlerinden sizde faydalanın







cennet gibi3 @ Yahoo! Video




yeni bir meslek internet buyrun gelin







cennet gibi4 @ Yahoo! Video




para kazanma

film izle

online film izle

film izle

online film izle