Sislerin içinden in the Electric Mist izle online film izle

Sislerin içinden in the Electric Mist izle online film izle
Konusu:Dedektif Dave Robicheaux (Tommy Lee Jones) kırk yıl arayla işlenen bir dizi korkunç cinayetin sır perdesini aralamaya çalışırken, bir Hollywood filminin yapımcılığını üstlenen New Orleans’lı gangster Balboni, nam-ı diğer “Bebe Ayak”ın (John Goodman) olayla ilgisi olduğunu anlar. Sonra işler tuhaflaşır, çünkü Robicheaux güneyli bir komutanın hayaletinin yardımıyla yeni ipuçlarına erişir. Ölmüşlerin sırları gün ışığına çıktıkça, gizem daha da karmaşık bir hal alır.

Fransa’nın en saygın yönetmenlerinden Bertrand Tavernier’nin James Lee Burke’ün eserinden beyazperdeye uyarladığı, oyuncu kadrosu yıldız isimlerden oluşan, gizemli bir gerilim filmi. Şubat ayında Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı için yarışan ve 2009 İstanbul Film Festivali’nde de ilgiyle izlenen Sislerin İçinden, cinayet, yolsuzluk, ırkçılık ve hayaletler hakkında bir hikaye.
Sislerin içinden in the Electric Mist izle Sislerin içinden in the Electric Mist online izle Sislerin içinden in the Electric Mist canlı izle Sislerin içinden in the Electric Mist hemen izle Sislerin içinden in the Electric Mist seyret Sislerin içinden in the Electric Mist bedava izle Sislerin içinden in the Electric Mist indirmeden izle Sislerin içinden in the Electric Mist filmi Sislerin içinden in the Electric Mist türkçe dublaj izle Sislerin içinden in the Electric Mist direk izle Sislerin içinden in the Electric Mist divx izle