arapsaci the big white film izle online direk (divx)

arapsaci the big white film izle online direk (divx)
Yönetmen Mark Mylod
Senaryo Collin Friesen
Oyuncular Robin Williams, Holly Hunter, Giovanni Ribisi, Tim Blake Nelson, W. Earl Brown
Filmin Türü Gerilim, Romantik
Orijinal Adı The Big White
Yapımcı Firma Ascendant Pictures
Yapım Yılı 2005
Yapım Ülkesi Almanya / Kanada / Yeni Zellanda / ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 110 dakika
Resmi Sitesi http://www.ascendantpictures.c..
Dağıtıcı Firma Özen Film
Vizyon Tarihi 01.10.2006

Filmin Konusu
.
Paul Barnell (Robin Williams) ve karısı Margaret (Holly Hunter), çok umutsuz ve neredeyse yoksul bir halde Alaskada yaşamaktadırlar. Paul’ün seyahat acentası vardır ve finansal problemlerinin cevabı ölü bir bedendir. Uzun zamandır ortalardan kayıp olan kardeşi Raymond’un (Woody Harrelson) hayat sigortası parası Paul için bir kurtuluştur. Donmuş bir ceset ve yüklü sigorta poliçesi finansal endişelerini gidermesine ve karısının ruh ve akıl sağlığına kavuşmasına yardım edecek midir? Hırslı ve şüpheci sigorta eksperi (Giovanni Ribisi), iki profesyonel katil (Tim Blake Nelson ve Earl Brown) ve kardeşinin beklenmeyen dönüşü ortaya çıkınca Paul bu durumdan nasıl kurtulacaktır?

Alison Lohman’ın kastı oluşturduğu, Mark Mylod’ın yönettiği, Colin Friesen’in yazdığı bu yeni komedi “The Big White”ın yapımcılığını Ascendant Pictures’dan Christopher Eberts, Chris Roberts ve John Schimmel yaptı.

Not: bu filmi izleyebilmeniz için divx web player bigisayarınızda yüklü olmalıdır yüklemek için buraya tıklayabilir yada tarayıcınızın verdiği uyarıya tıklayarakda gerekli programı bilgisayarınıza kurabilirsiniz kurulumdan sonra sayfayı yenileyip filmi izleyebilirsiniz

Buradan İzle