taxi 4 taksi 4 film izle online direk

taxi 4 taksi 4 film izle online direk
Tür: Komedi-Aksiyon
Yapım Tarihi: 2007
Yönetmen: Gerard Krawczyk
Senaryo: Luc Besson
Oyuncular: Samy Naceri (Daniel Morales)
Frédéric Diefenthal (Kerbalec)
Bernard Farcy (Gilbert)
Emma Sjöberg (Petra)
Edouard Montoute (Alain)
Jean-Christophe Bouvet (Edmond Bertineau)
François Damiens (Serge)


Konusu: Taksi ekibine, dünyanın en önemli suçlularından biri teslim ediliyor ve onlardan suçluyu ertesi gün başka bir yere gönderene kadar muhafaza etmeleri isteniyor. Ancak önceden de bildiğiniz gibi polislik dışında her işin yapıldığı Marsilya karakolu ahalisini ünlü suçlunun kandırıp kaçması zor olmuyor tahmin ettiğiniz üzere.

Tam bu noktada akıllı ve de ballı taksicimiz Daniel devreye girer çünkü karakoldan kaçan suçluyu o gideceği yere götürmüştür. Daha sonra bunu öğrenen Emilien de Daniel ile suçlunun ve arkadaşlarının peşine düşür. Bu arada suçlunun kaçması nedeniyle komiser Gilbert de faturayı Emilien e çıkarır ve onu görevden alır. Suçluların yakalanması Emilien'in meseleğini geri almak için tek şansıdır. Suçluların yer tespitini yapan ikili, çılgın komiserimiz Gilbert'i arar ve curcuna başlar.

Olay yerine gelen ekip bir süre sonra evi savaş alanına çevirir, tabi bunda komiser Gilbert'in payı büyüktür. Ağır makineli silahlarla her gördüğü yere ateş eden komiser Gilbert sonunda suçluyu vuramasa da yardım istemesini sağlar. Ancak Komiser Gilbert'in durmaya niyetini yoktur, elindeki silahlarla evi dağıtmaya devam eder. Dışarıda sıkıldığını düşündüğüm Daniel taksisiyle eve girer suçluyu, Emilien'i ve karısını taksisiyle paketlenmiş gibi alır ve olayı çözer. Sonra suçlu hapisaneye, bizim ekip de bir futbol maçına giderler.

intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?

Bölüm 1:



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 2:



Bölüm 3:



yeni bir meslek internet buyrun gelin

Bölüm 4:



Bölüm 5:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 6: