Sotto Falso Nome izle online film izle

Sotto Falso Nome izle online film izle
Tür : Erotik / Dram / Gerilim
Gösterim Tarihi : 26 Kasım 2004
Yönetmen : Roberto Andò
Senaryo : Salvatore Marcarelli , Roberto Andò
Görüntü Yönetmeni : Maurizio Calvesi
Müzik : Ludovico Einaudi
Yapım : 2004, İtalya / İsviçre , 102 dk.
OyuncularDaniel Auteuil (Daniel) , Anna Mouglalis (Milla) , Greta Scacchi (Nicoletta) , Giorgio Lupano (Fabrizio) , Michael Lonsdale (David Ginsberg)
FiLmin KONusu: Takma isimlerle çok satan romanlara imza atan yazar Daniel Boltanski, güzel karısı Nicoletta ve evlilik hazırlığındaki üvey oğlu Fabrizio ile Cenevre yakınlarındaki bir gölevinde sakin bir hayat yaşamaktadır.
Üvey oğlunun düğünü için tekneyle Capri’ye giden Daniel, yolda çok güzel ve çekici genç bir kadın olan Mila ile tanışır ve geceyi onunla geçirir. Ertesi gün ise Daniel’i bir sürpriz beklemektedir. Oğlunun düğününde gelinin Mila olduğunu öğrenecektir. Fakat buna rağmen Mila onda bir tutku haline gelir.
Bir gün Daniel’e gönderilen şantaj mektubu, adamın yaşamakta olduğu çifte yaşantının ve cinsel saplantılarının hayatını ne kadar olumsuz etkileri olduğunu gözler önüne serer.
Sotto Falso Nome izle Sotto Falso Nome online izle Sotto Falso Nome canlı izle Sotto Falso Nome hemen izle Sotto Falso Nome seyret Sotto Falso Nome bedava izle Sotto Falso Nome indirmeden izle Sotto Falso Nome filmi Sotto Falso Nome türkçe dublaj izle Sotto Falso Nome direk izle Sotto Falso Nome divx izle