Yapay Zeka filmi online izle

Yapay Zeka filmi online izle
Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Macera
Gösterim Tarihi :5 Ekim 2001
Yönetmen : Steven Spielberg
Senaryo : Brian Aldiss , Ian Watson , Steven Spielberg
Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski
Müzik : John Williams
Yapım : 2001, ABD , 145 dk
Oyuncular:Haley Joel Osment (David Swinton) , Jude Law (Gigolo Joe) , Frances O'Connor (Monica Swinton) , Sam Robards (Henry Swinton) , Jake Thomas (Martin Swinton) , Brendan Gleeson (Lord Johnson-Johnson) , William Hurt (Professor Hobby)

Konusu:
Yapay Zeka filmi online izle
Onbir yaşındaki bir çocuk olan David, dış görünüşüyle yaşıtlarından ayırt edilecek bir özelliğe sahip değildir. Gerçekten sevgi dolu bir yüreği vardır. Fakat kendisi gerçek değildir...

21. Yüzyılın ortalarında bir mucit, kendi varlığından haberdar olan (yani özbilinç sahibi) yeni bir tür bilgisayar geliştirir. Bu icadın temel amacı, kendini insan yerine koyarak, insanlığın ortak sorunlarına (kutuplardaki buzun eriyerek dünyayı sel altında bırakması gibi) çözüm bulmasıdır. Bu tür yapay zeka çeşitli robotlara monte edilir. Bunlardan biri, bir çocuk formundadır. Ve özbilinç sahibi bu robot, günün birinde basit bir makineden daha fazla birşey olup olamayacağını merak etmektedir...

Bilimkurgu donelerle geleceğe taşınmış bir tür Pinokyo uyarlaması olan bu yapım, yönetmeni Spielberg'le olduğu kadar başrol oyuncusu Haley Joel Osment ile de dikkat çekiyor.




the visitor filmi online izle

the visitor filmi online izle
Yapım : 2007, ABD
Tür :Komedi / Dram
Yönetmen :Thomas Mccarthy
Oyuncular :Hiam Abbass (Mouna Khalil) Richard Jenkins (Walter Vale) Haaz Sleiman (Tarek Khalil) Danai Jekesai Gurira (Zainab)
Senaryo :Thomas Mccarthy
Görüntü yönetmeni:Oliver Bokelberg
Müzik :Jan A.P. Kaczmarek
Yapımcı firma :Groundswell Productions
Süre :1 Saat, 43 Dakika.
Resmi web sitesi :http://www.thevisitorfilm.com

Film Özeti
the visitor filmi online izle
New York'a bir konferans için giden profesör Walter Vale (Richard Jenkins), dairesinde yaşayan yabancılarla karşılaşır. Bu andan itibaren profesörün hayatı, tanıştığı yeni insanlar ve kurduğu yeni bağlantılar sayesinde ciddi değişikliklere uğrar.