aşk iki hafta 2 film izle online direk

aşk iki hafta 2 film izle online direk
Yönetmen Marc Lawrence
Senaryo Writing credits, Marc Lawrence
Oyuncular Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt, Dana Ivey, Heather Burns
Filmin Türü Komedi, Romantik
Orijinal Adı Two Weeks Notice
Yapımcı Firma Castle Rock Entertainment [us]
Yapım Yılı 2002
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 100 dakika...
Resmi Sitesi http://twoweeksnoticemovie.war..
Dağıtıcı Firma Warner Bros
Vizyon Tarihi 28.02.2003

Filmin Konusu

Milyoner George Wade’in (HUGH GRANT) yeni bir baş danışmana ihtiyacı vardır. New York’un önde gelen emlak firmalarından biri olan Wade Corporation’ın karizmatik “sosyetik sima”sı George’un, kariyerlerindeki başarıları şüphe götüren çekici bayan avukatları e alıp, onlarla yatmak gibi kötü bir alışkanlığı vardır... bu çekici avukatlar, çok pahalıya mâl olan hatalar yaptıklarında ise, George’un film izle tutucu kardeşi ve şirketin asıl beyni olan Howard (DAVID HAIG) tarafından işten çıkarılırlar.

Howard sonunda George’a, earn money işbilir bir baş danışman bulmadığı takdirde mal varlığına veda etmesi gerektiğini söyleyince, George sıkı bir çevreci olan Lucy Kelson’la (SANDRA BULLOCK) beklenmedik bir mülakat yapar.

Harvard mezunu, stratejik düşünen, sosyal bilinç sahibi parlak bir avukat olan Lucy’nin Wade Corporation’ın planlarına hizmet etmek gibi bir niyeti yoktur. Aksine, amacı George ve şirketini, oturduğu yerin yakınındaki Halk Merkezini yıkıp, toplu konut inşa etmekten alıkoymaktır. George, Halk Merkezi’ni yıkmayacağına dair söz verip, Lucy’yi Wade Corporation’ın yardım fonunun sorumlusu yapacağını ve bu konudaki kararları sadece ona bırakacağını söyleyince, Lucy istemeden de olsa işi kabul eder.

Aradan aylar geçer. Lucy, uykusuz geçen gecelere ve yeni baş gösteren ülserine karşın Wade’de olağanüstü bir iş çıkarır.

Onu bu duruma getiren şey işi değil, George’dur. Muazzam sorumsuz ve yadsınamaz derecede benmerkezci bir erkek olan George, Lucy’ye pek çok sorumluluğu olan bir baş danışman gibi değil, şahsi asistanı gibi davranmakta, üstelik, onun yardımı olmadan bir kravat dahi seçememektedir. Aylar boyunca, gecenin geç saatlerinde gelen telefonlarla ve giysilerinden, tenise ve boşanma anlaşmalarına kadar her konuda George’a tavsiyeler verme işiyle uğraşmak zorunda kalan Lucy, nihayet dayanamayarak istifasını verir. Ancak, anlaşması gereği iki hafta daha çalışmak zorundadır.

Fakat George, Lucy’yi bırakmamakta direnir. Aralarındaki anlaşma Lucy’nin elini kolunu bağlamanın yanı sıra, başkaları tarafından işe alınmasının da önüne geçmektedir. Sonunda, Lucy’nin gitmesine izin verir, ama bir şartı vardır: Lucy kendi yerine geçecek çok yetenekli birini bulmak zorundadır. Az deneyimi ama George’da epeyce gözü olan hırslı avukat June Carter (ALICIA WITT) işe başvuranlardan biridir. Lucy daha doğru dürüst bir mülakat ayarlayamadan, George, June’u işe alır.

George’un Wade Corporation’ın imkanlarını iyi amaçlar uğruna kullanmasını sağlayan Lucy’nin tersine, June, onun serveti, gücü ve yüzeyselliği konusunda kendisini iyi hissetmesini sağlar. Howard, George’un Lucy’nin sevgili Halk Merkezi’ni koruma konusunda verdiği sözden June’a söz eder. June buna aldırmaz, çünkü patronuyla çıkma fikrinden böyle bir çıkar çatışması yüzünden vazgeçmek niyetinde değildir.

Bu arada, Wade Corporation’un haftada 7 gün 24 saatlik sorumluluğundan kurtulmuş olan Lucy dikkatini tekrar yararlı işlere yöneltir ve mutsuzca George’dan sonraki yaşamını değerlendirir. June’u George’un yeni enerjik baş danışmanı olarak görmek, eski patronuna olan duygularının profesyonelden kişisele dönüşmüş olduğunu fark etmesine yol açar. Belki de June, Lucy’nin yerini fazlaca iyi dolduruyordur.

Öte yandan, George, güvendiği bir sırdaş, çok yönlü bir danışmanı ve kendindeki iyi yönleri ortaya çıkaran bir dayanak olan Lucy’yi yitirmenin yarattığı müthiş boşluk duygusuyla baş etmeye çalışmaktadır. Her ikisi için de “Seni seviyorum” demek için acaba çok mu geç kalınmıştır?






testere 4 saw film izle online direk

testere 4 saw film izle online direk
Yönetmen Darren Lynn Bousman
Senaryo Patrick Melton, Marcus Dunstan
Oyuncular Tobin Bell, Lyriq Bent, Costas Mandylor, Scott Patterson, Angus MacFadyen
Filmin Türü Korku, Gerilim
Orijinal Adı Saw IV
Yapımcı Firma Twisted Pictures
Yapım Yılı 2007
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 108 dakika...
Resmi Sitesi www.saw4.com
Dağıtıcı Firma Fida Film
Vizyon Tarihi 26.10.2007

Filmin Konusu

Jigsaw ve çırağı Amanda ölmüştür. Ajan Strahm ve Perez, yardım için dedektif Hoffman’ın ekibine katılır. Ekip Jigsaw’dan geriye kalanları inceleyerek film izle bulmacanın parçalarını biraraya getirmeye çalışır. earn money Jigsaw’ın oyunlarıyla tanışmamış olan son memur da doksan dakika içinde bir seri tuzağı aşmak ve eski bir arkadaşını kurtarmak zorunda kalacaktır. Ya da, o da ölümcül sonuçlarla karşılaşacaktır.




gizli dosyalar 1 film izle online direk

gizli dosyalar 1 film izle online direk
imdb puanı :6.8/10
Yapım :1998, ABD / Kanada
Tür :Bilim Kurgu / Gerilim
Yönetmen :Rob Bowman
Senaryo :Cris Carter, Frank Spotnitz
Oyuncular :Gillian Anderson, David Duchovny, Martin Landau, Mitch Pileggi, William B. Davis
Yapımcı :Cris Carter
Görüntü Yönetmeni :Ward Russell
Müzik :Mark Snow
Süre :1 saat, 55 dk...
Gösterim Tarihi :16 Ekim 1998

Özet

FBI binasına bomba ihbarı yapılmıştır.Ajan Mulder her zaman olduğu gibi içgüdülerine güvenerek bombayı Ajan Scully ile birlikte karşı binada arar.Bombayı bulur ancak patlamasına ve beş kinin ölümüne engel olamaz. film izle Patlamanın sorumluluğunu birilerine yıkmak isteyen FBI kurbanlarını seçmiştir bile. earn money Mulder ve Scully adlarını ve işlerini kurtarabilmek için görevden alınmalarına rağmen araştırmaya devam ederler.Dünya dışı bir virüsün varlığını öğrenen ajanlar Teksas çöllerinden Antarktikaya uzanan çok tehlikeli bir maceraya atılırlar.



denek 2 film izle online direk

denek 2 film izle online direk
Tür : Gerilim / Korku
Yönetmen : Philip Chidel
Yapım : 2006, ABD
Süre : 89 dk...
Oyuncular
Christian Oliver, Dean Stapleton, Courtney Mace
Jürgen Jones, Thomas Buesch


Konusu:
ÖLÜMÜN YAN ETKİSİ VARDIR!
Rocky dağlarının tepelerinde gözlerden uzak kulübesinde film izle Doktor Vick tıp etiğiyle bağdaşmayan tıbbi araştırmalarını yürütmektedir; Yeniden diril. Piskolojik rahatsızlıkları olan yardımcısı Adam ile çalışmalarını earn money bir denek üzerinde dener ancak hesaplamadıkları bir şey vardır; Ölümün korkunç yan etkisi.. ÖLÜMÜN VE TEKRAR DİRİLİŞİN HİKAYESİ!!





hayalet avi film izle online direk

hayalet avi film izle online direk
İMDB Puanı :6.7/10
Yönetmen: Chao-bin Su
Senaryo : Senaryo bilgisi mevcut değil.
Yapım: 2006, Tayvan
Yapımcı : Yapımcı bilgisi mevcut değil.
Müzik : Muzik bilgisi mevcut değil.
Süre : 1 saat, 48 dk...
Seslendirenler : Seslendirenler bilgisi mevcut değil.
Oyuncular: Chen Chang, Bo-lin Chen, Chun-ning Chang, Yosuke Eguchi, Barbie Hsu, Kar Yan Lam

Filmin Konusu:
Bilim ve doğaüstü güçlerin korkutucu bir karışımı!
Yeni keşfettikleri bir materyali kullanan doğaüstü bilimler uzmanı Hashimoto liderliğindeki bir grup bilim adamı uzun uğraşlar sonucunda 13 yaşındaki bir çocuğun hayaletini yakalamayı başarır. Bu hayalet kimdir? Neden insanları öldürmektedir?

Hayaletin geçmini araştırmaya başladıklarında film izle son derece korkunç bir gerçekle karşılaşırlar ve bu hayalet çocuğun earn money tehlikeli olabileceğine karar veren bilim adamları onu izole etmeye çalışırlar; ancak bunu yaparken daha güçlü ve vahşi bir enerjiyi serbest kalarak dehşet saçar.

davetsiz gelen film izle online direk

davetsiz gelen film izle online direk
Yönetmen Dave Payne
Senaryo Dave Payne
Oyuncular Devon Gummersall, Derek Richardson, Tina Illman, Scott Whyte, Arielle Kebbel
Filmin Türü Korku, Gerilim
Orijinal Adı Reeker
Yapımcı Firma 1492 Pictures [us]
Yapım Yılı 2005
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili Yngilizce
Filmin Süresi 90 dakika...
Resmi Sitesi http://www.bacfilms.com
Vizyon Tarihi 29.09.2006

Filmin Konusu

Bir grup genç çıktıkları bir yolda, arabaları bozulunca yolda kalırlar. Gençler, lanetli varlıklar tarafindan film izle rahatsız edileceklerdir, kaçyıları yoktur

Doğuğtan kör olan bir arkadaşlarının 6. hissi sayesinde yollarını bulmaya çalışacaklardır.

Ölü ruhların, insanları bilinmeye doğru sürüklemesi ile earn money orataya çıkan dehşet herkesi saracaktır




romasanta kurt adam film izle online direk

romasanta kurt adam film izle online direk
Yönetmen: Paco Plaza
Yapımcı Firma: Tiglon
Yıl: 2004
Yapımcı: Julio Fernandez;
Senaryo: Elena Serra, Alberto Marini;
Müzik: Mikel Salas;
Görüntü Yönetmeni: Javier Salmones;
Kurgu: David Gallart;...
Sanat Yönetmeni: Baltasar Gallart;
Kostüm Tasarımı: Sonia Grande
Oyuncular: Julian Sands, Elsa Pataky, John Sharian, Gary Piquer, David Gant, Maru Valdivielso, Luna McGill, Carlos Reig, Reg Wilson, Ivana Baquero, Laura Mana, Sergi Ruiz, Itziar Fenollar, Carlos Sante

Konusu:
Yıl 1850. Galicia topraklarında korku dolu günler kol gezmektedir.

Gün geçtikçe daha fazla insan kaybolmaya başlayınca kasabanın yerlileri vahşi bir kurtadam efsanesinden bahsetmeye başlarlar. Kaybolan insanların cesetleri ortaya çıktığında, hepsinde çok derin ve düzgün kesikler olduğu fark edilir.

Romasanta'da sürekli seyahat eden ve güzel film izle Josephine ile kardeşi Barbara'nın ormanın sonundaki kulübesine yerleşen satıcı Manuel'in (Julian Sands earn money) heyecan ve korku dolu hikayesi anlatılıyor. Josephine, kasabaya yaptığı rutin yolculuklarından birinde ortadan kaybolunca, Barbara, efsanevi kurtadamın Manuel olduğundan kuşkulanır ve kızgın bölge halkına liderlik ederek Manuel'i yakalmaya çalışır. Ancak ünlü bir antropolog olan profesör Phillips yardım için çağırılınca, hafızalarınızdan silinmeyecek bu kanlı ve şeytani hikaye yeni boyut kazanır.





yaratiklar film izle online direk

yaratiklar film izle online direk
Yönetmen James Gunn
Senaryo James Gunn
Oyuncular Nathan Fillion, Elizabeth Banks, Gregg Henry, Michael Rooker, Don Thompson
Filmin Türü Komedi, Korku
Orijinal Adı Slither
Yapımcı Firma Gold Circle Films
Yapım Yılı 2006
Yapım Ülkesi Kanada / ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 95 dakika...
Resmi Sitesi http://www.slithermovie.net/
Dağıtıcı Firma UNP Filmcilik
Vizyon Tarihi 21.04.2006

Filmin Konusu

Slither’ın başlamasıyla birlikte, Weelsy ahalisinin birkaç liderinden biri olan başarılı, buna rağmen hırbo yerel adamı Grant Grant’le (Michael Rooker, Henry: Portrait of a Serial Killer) tanışıyoruz. Genç ve güzel karısı Starla (Elizabeth Banks, The 40-Year-Old Virgin), büyük evi ve şişkin banka hesabıyla, Grant kasabada “küçük gölde büyük balık” rolünün zevkine varmaktadır. Karısına karşı duyduğu tutkulu aşkın kesinlikle karşılık görmemesi gerçeğinden başka, o mutlu bir adamdır. Ama Grant için işler kimsenin hayal bile edemeyeceği film izle şekilde değişmek üzeredir.

Tekdüze bir akşam, Grant sabaha kadar süren bir içki alemi için kasabanın barına gider. Orada eski bir kız arkadaşının kardeşi olan ve earn money Grant’in dertlerini dinlemeye istekli olmaktan da öte olan Brenda Gutierrez’le (Brenda James) karşılaşır. Ayışığında bir gezinti için içkilerini bırakan çift, barın arkasındaki ormanda sümüksü bir şey keşfederler. Bir meteor olduğu görülen bir şeyin kalıntılarının yanında, Grant ve Brenda zararlı bir balçık ve nabzı atan tanımlanamaz bir kütlenin parlayan izini bulurlar. Birdenbire, topak canlanır ve sivilcelerle dolu bir dokunaçla Grant’in vücuduna girerek onu ele geçirir. Farklı bir parazit, hayatta kalabilmek için başkalarını etkilemeye devam etmek zorunda olan isteksi ve şanssız insan taşıyıcısını bulmuş ve onu etkilemiştir.

Grant’in dönüşüm belirtileri hemen göze çarpmaya başlamıştır: Et ürünlerini yığdığı evinin bodrumunda geçirdiği uzun süreler, Starla’nın evlerinin içinden geldiğini fark ettiği garip sesler ve kokular, karısına karşı, bazen sevecen ve şefkatliyken aniden saldırgan ve vahşi düzensiz hareketleri. Ve en iğrenci de, kasaba sakinleri Grant’in, kasabada çok sayıda evcil ve çiftlik hayvanının ortadan kaybolmasıyla bir ilişkisi olduğundan şüphelenmeye başlamışlardır.

Her geçen gün, Grant, etkilenmemiş olanı öldürüp yok etme ihtiyacı tarafından yönlendirilen kana susamış bir yaratığa dönüşerek daha da az insan olmaya başlar. Ne yazık ki, tek sorun Grant değildir. Sıvı boşaltan organlarını sokabilecekleri tüm insanları aşılamak için dışarı çıkan devasa böcekleri yumurtlamaya başlar.

Starla’nın, Grant’i ve etkilenen herkesi durdurma macerasında, ona yardımcı olacak kişi, Starla’nın eski lise aşkı yerel polis şefi Bill Pardy’dir (Nathan Fillion, Serenity). Starla için yanıp tutuşan yakışıklı Pardy, eski rakibinden şüphelenmeye başlar ve onu durdurma işinde idareyi ele alır. İkili, şeytani musibetin Wheelsy’i ele geçirmesini durdurmak için, aralarında ağzı bozuk Belediye Başkanı Jack MacReady (Gregg Henry, Star Trek: Insurrection) ve ukalâ yeni yetme güzel Kylie Strutemyer’in (Tania Saulnier) de bulunduğu dönüşümden etkilenmemiş bir vardiyalı ekibi biraraya getirirler.





ihtiyar delikanli film izle online direk

ihtiyar delikanli film izle online direk
Yönetmen Chan-wook Park
Senaryo Jo-yun Hwang, Chun-hyeong Lim
Oyuncular Min-sik Choi, Ji-tae Yu, Ji-tae Yu, Hye-jeong Kang, Dae-han Ji
Filmin Türü Aksiyon, Gerilim
Orijinal Adı Old Boy
Yapımcı Firma Egg Films
Yapım Yılı 2003
Yapım Ülkesi Güney Kore
Orijinal Dili Tibetçe
Filmin Süresi 120 dakika...
Resmi Sitesi http://films.tartanfilmsusa.co..
Dağıtıcı Firma Umut Sanat
Vizyon Tarihi 15.10.2004

Filmin Konusu

Karısı ve tatlı bebeği ile birlikte yaşayan Oh Dae-Su adında sıradan bir adam 1988’de bir gün evinin önünden kaçırılır. Sonra uyanır ve kendini özel yapılmış bir hücrede bulur. Durumunu film izle anlamaya çalışırken TV’de haberleri izler ve sevgili karısının vahşi şekilde öldürüldüğünü görerek şok geçirir. Polis cinayet yerinde kanını bulduğu Dae-Su’dan şüphelenmektedir. Haberin şokundaki Dae-Su kolunu inceler earn money ve bir iğne izi bulur. İntihar etmeyi dener, ama başarısız olur. Zaman geçtikçe başka insanların sorun yaşamasına ya da acı çekmesine neden olmuş davranışlarını yazmaya başlar. Kendi kendine söylenir “Çok fazla insana acı verdim ve eminim beni hapsedip karımı öldüren adam onlardan biri.” O zamandan itibaren kendisini hücrenin karanlığına alıştırıp beynine ve vücuduna idman yaptırır. Mutlu hayatını yok eden adamdan intikam alacağına yemin eder. Uzun mahkumiyetini belli etmek için vücudu dövmelerle kaplanır. Odaya uyku gazı sıkılır ve Dae-Su kendinden geçer.









secilmiş çocuk film izle online direk

secilmiş çocuk film izle online direk
imdb puanı :5.5/10
Yapım :2005, İngiltere
Tür :Korku
Yönetmen :Jamie Payne
Senaryo :Caleb Ranson
Oyuncular :Joanne Whalley, Barry Flatman, Adrian Dunbar, Don S. Davis, Sylvia Syms, Hannah Lochner, Tom Carey, Eve Crawford, Stacey Zurburg
Yapımcı :Alison Jackson
Müzik :Nick Bicât
Süre :1 saat, 38 dk...

Özet

Uzun süredir umutsuzca çocuk sahibi olmaya çalışan Palmer çifti yasal olmayan yollardan iki kız kardeşi evlat edinir. Ancak çok geçmeden kızların geçmindeki bazı rahatsız edici anılar ortaya çıkmaya ve aileyi film izle rahatsız etmeye başlar. Kızların annesi bir cinayete kurban gitmiş ve büyük kız kardeş earn money bu cinayetin her anına tanık olmuş ve etkisinden hala kurtulamamıştır. Küçük kızlara yardım etmek isteyen Bayan Palmer annenin ölümünün ardındaki gizemi çözmeye karar verir ve olaylar başlar.





kara gol film izle online direk

kara gol film izle online direk
Yönetmen Steve Miner
Senaryo David E. Kelley
Oyuncular Bill Pullman, Bridget Fonda, Oliver Platt, Brendan Gleeson, Betty White
Filmin Türü Komedi, Korku
Orijinal Adı Lake Placid
Yapımcı Firma Phoenix Pictures
Yapım Yılı 1999
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 82 dakika...
Resmi Sitesi http://www.foxmovies.com/lakep..
Vizyon Tarihi 19.05.2000

Filmin Konusu

Kara Göl'e hoşgeldiniz. Durgun suları vahşi doğanın bir parçası olan bu göl, ölümü en son beklediğiniz yerdir. Hele bu ölüm, 9,5 metrelik, sivri dli Crocodylus'tan gelirse… Türlerin en eskilerinden biri olan bu yassı burunlu saldırgan, insan tadına merakı ve zarar film izle görmeyen kalın derisi yüzünden bölge halkının kabusu haline gelir. earn money Onu durdurmak için bir araştırma grubu kurulur.

Duygusal çöküntüyü atlatmaya çalışan doğa düşmanı bir paleontolog Kelly Scott (Bridget Fonda) ilk saha çalışmasına hevesle yola çıkar. Onun şehirli burnu büyüklüğü ve çıtkırıldımlığı, kendisiyle birlikte araştırmaya katılanları huzursuz etmektedir. Jack Wells (Bill Pullman) kadından mümkün olduğu kadar uzak durmayı tercih ederken, tuhaf şerif Hank Keogh (Brendan Gleeson) timsahı bir an önce bulup öldürmekten başka şey düşünmez. Varlıklı mitoloji profesörü Hector Cyr'in de yardımıyla (Oliver Platt) bu ilkel yırtıcıyı tuzağa düşürmeye çalışırlar.

Başrol oyuncusu Bridget Fonda şöyle diyor: "Senaryoyu ilk okuduğumda ne farklı ve muhteşem bir çalışma olduğunu farkettim. David usta bir ahçı sanki, yemeğin içine ne kattığını bilmiyorsunuz fakat hep lezzetli şeyler yapmayı başarıyor. Her zaman alışılmadık karakterler çiziyor. Onları sevseniz mi nefret mi etseniz kestiremiyorsunuz."

Bill Pullman da aynı görüşü paylaşıyor. David Kelley'in şaşırtıcı stili, beraber yolculuk eden bu dört farklı yapıda insanı ele alıyor, aynı Oz Büyücüsü'ndeki gibi. Pullman'ın canlandırdığı Jack, Kelly'yi tam bir başbelası olarak görüyor. Zamanla birbirlerine nasıl alıştıkları farkedemiyorlar. Aynı şekilde Kelly de Jack'tan nefret etmekle beraber onu çekici bulmayı kendine yediremiyor.

Yönetmen Steve Miner'a göre filmin başarısı da burada yatıyor. "İtici insan tipini, çarpıcı sahneleri ve kişisel çatışmaları biraraya getiren nadir çalışmalardan biriydi. Hiç düşünmeden kabul ettim. "

Çekimleri British Columbia'daki Shawnigan, Buntzen ve Hayward Gölleri'nde gerçekleştirilen Lake Placid, dünyanın en tanınmış özel efekt uzmanları tarafından hazırlanmış. Doğal ortamlardan yararlanmalarına rağmen, crocodylus'un suya dalış sahneleri için büyük tanklar inşa etmişler. "Çünkü herhangi bir kaza durumunda derin gölden maketi çıkarıp tamir etmek çok daha masraflı olurdu." Bu devasa tanklar beş ayda tamamlanmış ve 1.5 milyon galon suyla ancak doldurulabilmiş. Gerçek göl havası yaratsın diye etrafına yüzlerce ağaç ve bitki dikilmiş. 10 tır dolusu kütük, kırık dal, 600 çuval yaprakla süslenen kıyıyı, eğreltiotlarıyla kaplanan fiberglas kayaları gerçeğinden ayırmak neredeyse olanaksız.

Aynı dikkat, timsahın tasarlanmasında da gösterilmiş. Gözlerin-pençelerin hareketi, göğüs kafesinin inip kalkması, sudaki hareketlerinin aslına benzemesi 3 ayrı maketin tasarımıyla gerçekleşmiş. Canavar timsah tam 300 beygir gücünde (bir arabayı kaldıracak güçte). Kuyruğunu yere vurduğu zaman çekim ekibi bile korkuyor.




2001 yamyam film izle online direk

2001 yamyam film izle online direk
Yapım : 2005
Tür : Gerilim / Korku / Psikolojik
Yönetmen :Tim Sullivan
Senaryo :Tim Sullivan, Tim Sullivan (Kitap), Chris Kobin, Chris Kobin (Kitap)
Oyuncular :Robert Englund, Peter Stormare, Lin Shaye, Matthew Carey, Giuseppe Andrews, Jay Gillespie, Marla Malcolm, Dylan Edrington, Gina Marie Heekin
Müzik : Nathan Barr
Süre : 1 saat, 30 dk...

Özet

Florida’ya doğru giden 3 üniversiteli arkadaş Anderson Lee, Cory Jones ve Nelson Elliot, bir benzin istasyonunda Joey, film izle Kat ve Ricky ile tanışırlar.

Gençler eski bir earn money güney kentinde bir tur atmaya karar verirler. Pleasant Valley adlı kentin yerlileri geleneksel barbekü kutlamalarına kalmaları için gençleri ikna ederler. Fakat gençler barbekü partisindeki etlerin tadını alacağına, bu eski kentin yerlileri onların tadına bakmak isteyecektir.





gecenin nefesi film izle online direk

gecenin nefesi film izle online direk
Yönetmen Mark Pellington
Senaryo John A. Keel, Richard Hatem
Oyuncular Richard Gere, Laura Linney, Will Patton, Debra Messing, Lucinda Jenney
Filmin Türü Korku, Bilim Kurgu
Orijinal Adı Mothman Prophecies, The
Yapımcı Firma 0
Yapım Yılı 2002
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 119 dakika...
Resmi Sitesi http://www.fhm.com/themothman
Vizyon Tarihi 03.05.2002

Filmin Konusu

Washington Post gazetesinin tanınmış gazetecilerinden biri olan John Klein hayatının en iyi dönemini yaşamaktadır. Karısı ve kendisi hayallerinin evini aramaktadırlar. Buldukları ev belki biraz büyüktür onlar için ama karısı Mary evi görür görmez te bu demiştir. film izle “Hayatımızın ve rüyalarımızın tamamlanması için ihtiyacımız olan yer burası.” Evlerine dönerken hızla önlerinden geçen bir karaltı ve öncesindeki rüzgar tüm bu hayallere gölge düşürmüştür. Mary frene bastığında ortalıkta hiçbir şey gözükmemektedir.

Kaza kaçınılmazdır ve ne yazık ki John sevdiği kadını kurtaramamıştır. Karısının eşyalarını hastaneden alan John bu eşyalar arasında bazı çizimlere rastlar. earn money Kulaklarında sevgili eşinin son söyledikleri yankılanmaktadır. “Onu görmedin değil mi?” ... Görmemiştir. Ama neyi?...

Çizimler muhteşem bir karaltıyı göstermektedir. Bu bir insana benzemekte ama sırtında kanat görünümünde oluşumlar vardır. Ve koskocaman sanki insanı delip geçen iki kırmızı göz... Kazayı takip eden iki yıl boyunca John yalnızlığı ile baş başa tüm bunları düşünerek geçirir. Her şey onun için sanki bir sis perdesinin ardındadır. Ve tarif edemediği bir his onunla devamlı birliktedir. Bir gece Washington’dan Richmond’a doğru yol alırken karanlıkta yolunu kaybeder. Arabasından inip yakındaki bir çiftlik evine kadar yürür. Evin sahibi onu beklediğini söylemektedir. John’un kafası karışmıştır.

Gerçek olaylara dayanan bu gerilim filmi, başarılı bir gazetecinin hayatını bir anda değiştiren olayları onun bakış açısından anlatmaktadır. Başrollerini Richard Gere, Laura Linney, Will Patton ve Debra Messing’in paylaştıkları filmin yapımcılığını Tom Rosenberg, yönetmenliğini ise Mark Pellington üstleniyor.





gün batimindan şafağa film izle online direk

gün batimindan şafağa film izle online direk
Yapım : 2000, ABD
Tür : Aksiyon / Gerilim / Korku
Yönetmen :P.j. Pesce
Senaryo :Alvaro Rodriguez
Oyuncular :Kevin Smith, Temuera Morrison, Marco Leonardi, Rebecca Gayheart,... Ara Celi, Michael Parks
Yapımcı :Gianni Nunnari, Mier Teper, Michale S. Murphey
Görüntü Yönetmeni :Mike Bonvillain
Müzik :Nathan Barr

Özet

Bu film 1900`lerde Meksika`da tehlikeli yerel bir suçlu olan Johnny Madrid`in, darağacından kaçmasıyla ve idamcının kızı Esmeralda`yı, Amerikalı bir kadın suçlu olan Reece`nin yardımıyla, kaçırmasıyla başlar. İdamcı ve bölge polisi tam da peşlerindeyken Johnny takımıyla karşılaşır ve hep beraber içinde ünlü yazar Ambrose Bierce`ı ve yeni evli çift John ve Mary Newlie`yi taşıyan yolcu katarını yağmalarlar. Gece çökerken tüm gruplar ilginç bir biçimde vampirler tarafından letilen ve başlarında vampir rahibe Quixtla`nın bulunduğu han/genelev tarzında bir yere gelirler. Quixtla film izle Esmeralda`yı aramaktadır, zira o yarı insan, earn money yarı vampir prenses Santanico Pandemonium`dur ve tüm insanlar gece bu kan emicilerden sağ kurtulabilmek için güçlerini birleştirmek zorundadırlar.





şeytana karsı evil film izle online direk

şeytana karsı evil film izle online direk
Tür : Dram / Macera
Gösterim Tarihi : 7 Mayıs 2004
Yönetmen : Mikael Håfström
Senaryo : Mikael Håfström , Hans Gunnarsson , Jan Guillou (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Peter Mokrosinski
Müzik : Francis Shaw
Yapım : 2003, İsveç , 114 dk...
Oyuncular:Andreas Wilson (Erik Ponti) , Henrik Lundström (Pierre Tanguy) , Gustaf Skarsgård (Otto Silverhielm) , Jesper Salén (Dahlén) , Marie Richardson (Anne) , Johan Rabaeus (Üvey Baba) , Kjell Bergqvist (Ekengren) , Linda Zilliacus (Marja)

Konusu:
1950'lerde İsveç'te geçen hikayede, ergenlik çağındaki Erik, üvey babasının dayağı yüzünden hayatı çekilmez hale gelm bunalımlı bir gençtir. Üvey babasının verdiği bir kararla evden uzağa, bir yatılı okula gönderilen Erik, bunu bir kurtuluş gibi görse de kısa zamanda film izle hiç de göründüğü gibi olmadığını farkedecektir.

Okulda öğrenciler arasında ciddi bir rekabet vardır ve güçlü öğrencilerin güçsüzleri ezdiği bir ortam oluşmuştur. Öğretmenlerin bile öğrenciler kadar baskı altında earn money olduğu bir tür hapishanede olduğunu farkeden Erik'i, artık geride bıraktığı yaşantısından bile daha zor günler beklemektedir.

İsveç sinemasının son dönem yeteneklerinden biri olan yönetmen Mikael Hafstrom, bu film sonrası uluslararası anlamda çok ilgi topladığı için Hollywood'a transfer oldu. Film, İstanbul Film Festivali'nde de izleyenler tarafından beğeni ile karşılandı.






afilli aynasizlar film izle online direk

afilli aynasizlar film izle online direk
Orjinal İsim:Starsky & Hutch
Yönetmen: Todd Phillips
Senaryo: Todd Phillips
Yapım: 2004, ABD
Tür: Komedi
Süre: 101 dk...
Oyuncular: Ben Stiller, Owen Wilson

Konusu:
Hayatını Bay City sokaklarının huzurunu sağlamaya adamış polis dedektifi David Starsky, ine aşırı bağlıdır; hiçbir suçlu elinden kurtulamaz. film izle Vaktiyle annesinin de bölgenin en iyi polislerinden olmasından ötürü, kendisini en iyi olmak zorunda hisseder. earn money Ama annesinin kariyeri boyunca aynı partnerle çalışmış olmasına karşın Starsky hiçbir ortağıyla geçinemez, gömlek değiştirir gibi ortak değiştirir. Polis dedektifi Ken Hutch' Hutchinson'ın da birtakım kariyer problemleri vardır. İyi bir polis olmakla beraber sorumluluk almayı sevmez. Mükemmel denebilecek içgüdüleri olsa da görevine odaklanmada sorun yaşar. Hızla yükselmek ister, ama üzerine aldığı işleri çoğunlukla sonuçlandıramaz.




mağara film izle online direk

mağara film izle online direk
Yönetmen Bruce Hunt
Senaryo Michael Steinberg
Oyuncular Cole Hauser, Morris Chestnut, Eddie Cibrian, Rick Ravanello, Marcel Iures
Filmin Türü Korku, Bilim Kurgu
Orijinal Adı The Cave
Yapımcı Firma 0
Yapım Yılı 2005
Yapım Ülkesi ABD/Almanya
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 97 dakika...
Resmi Sitesi http://www.sonypictures.com/mo..
Dağıtıcı Firma Medyavizyon
Vizyon Tarihi 07.10.2005

Filmin Konusu

Bir gurup bilim adamı, Romanya’daki dipsiz bir ormanda, onüçüncü yüzyıla ait döküntü bir manastıra rastlarlar. film izle Manastırla yakından ilgilenen bilim adamları daha ayrıntılı bilgi toplamak için manastırın içine girdiklerinde, earn money muazzam bir mağaranın girini keşfederler.

Yerel bilim adamları, mağaranın derinliklerinde keşfedilmemiş bir eko-sistem olduğunu düşünür ve bunun üzerine, mağara araştırması yapan Amerikalı bir guruptan gelip bu keşfedilmemiş mağarayı incelemelerini isterler.

Maceraperest Jack ve kardeşi Tyler, kendileri gibi profesyonel dalış ekibiyle birlikte, ellerindeki en yeni ekipmanları toplayıp Romanya’ya giderler. Ekip üyelerinden Charlie ve Buchanan gider gitmez araştırmaya koyulur. Ancak mağaranın içinde keşfettikleri şey, hem yeni bir eko-sistem hem de tamamen yabancı bir yaratık türüdür...




bir nisan sakasi film izle online direk

bir nisan sakasi film izle online direk
imdb puanı :5.8/10
Yapım :1986, ABD
Tür :Gerilim
Yönetmen :Fred Walton...
Oyuncular :Thomas F. Wilson, Amy Steel, Clayton Rohner, Jay Baker, Deborah Goodrich, Griffin O'Neal, Ken Olandt, Deborah Foreman
Görüntü Yönetmeni :Charles Minsky
Müzik :Charles Bernstein
Süre :1 saat, 25 dk.
Gösterim Tarihi :28 Mart 1986

Özet

muffy okul arkadaşlarını ailesine ait olan ıssız bir adada tatil yapmak üzere davet ettiğinde onlara bunun belkide son tatilleri olabileceğini söylemeyi ihmal eder.çocuklar adaya varır varmaz biri konuk listesini gözden geçirmeye başlar masum bir haftasonu olarak planlanmış olan 1nisan günü kanlı bir yaşam mücadelesine dönüşür.13.cuma filminin yapımcılarından tamda onlardan bekleyeceğiniz gerilimi sunuyorlar.






savaci barbar conan film izle online direk

savaci barbar conan film izle online direk
Yönetmen : Richard Fleischer
Senaryo Yazarı : Robert E. Howard
Tür : Aksiyon , Fantastik , Macera...
Ülke : ABD
Süre : 103 dk.

Konusu:
Barbar Conan'a, kötücül kraliçe Taramis tarafından zor bir görev yüklenir. Genç ve güzel prenses Jehnna ve devasa koruyucusu Bombaata'ya uzun bir yolculukta eşlik etmek. İkiliye, Kimeryalı barbarın dışında, Conan'ın arkadaşları siyahi kadın savaşçı Zula, kendine özgü karakteriyle büyücü Akiro ve sakar Malak da eşlik eder.

Hep birlikte doğal ve doğaüstü güçleri aşıp, mistik ve güçlü bir nesne olan Dagon'un Boynuzu ile birlikte geri dönmeyi denerler. earn money Ancak kraliçe film izle Taramis'in henüz Conan'a anlatmadığı planları vardır...

John Milius imzalı ilk Conan filminin ne ciddi sinema dilini, ne karanlık atmosferini, ne de unutulmaz diyaloglarını barındırıyor Conan the Destroyer. Yine de henüz toy bir Arnold Swarzenegger'i izleme imkanının yanısıra, kendine has B filmi atmosferi ile de ilgiyi hakediyor. Robert E. Howard'ın epik dünyasının meraklılarından ziyade, görece genç bir seyirciyi hedefleyen film, şarkıcı-oyuncu Grace Jones ve zamanın rekortmen basketbolcu eskisi Wilt Chamberlain'ı da barındırıyor. Olivia D'Abo'nun büyülü güzelliğine ayrıca dikkat.



amos ve andrew film izle online direk


amos ve andrew film izle online direk
Oyuncular : Samuel L. Jackson Nicholas Cage Dabney Coleman Margaret Colin, Michael Lerner, Brad Dourif...
Chelcie Ross, Jeff Blumenkrantz
Yönetmen : E. Max Frye

Konusu:
Oscar ödüllü oyuncu Nicolas Cage ve Oscar ödülü adayı Samuel L. Jackson, bir dolandırıcı ve Pulitzer ödüllü bir oyun yazarının kahkaha dolu macerasının anlatıldığı bu komedide başrolleri paylaşıyor.

Başarılı yazar Andrew Sterling (Jackson), earn money yeni bir ev satın alır; ancak polis şefi onu bir hırsızla karıştırıp film izle evinin etrafında silahlı adamlarla sarar. Hatasını farkettiğinde tepkilerden korkan şef Tolliver (Dabney Coleman), hapishanede cezasını çekmekte olan mahkum Amos’a (Cage) bir teklifte bulunur. Plana göre Amos, Andrew’u esir alıp fidye istiyor gibi davranacak, sonrasında serbest bırakıp kaçacaktır.