king kong 2005 film izle online direk

Yönetmen Peter Jackson

Senaryo Fran Walsh, Philippa Boyens

Oyuncular Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody, Andy Serkis

Filmin Türü Aksiyon, Drama

Orijinal Adı King Kong

Yapımcı Firma Big Primate Pictures

Yapım Yılı 2005

Yapım Ülkesi Yeni Zellanda / ABD

Orijinal Dili İngilzice

Filmin Süresi 0 dakika

Resmi Sitesi http://www.kingkongmovie.com

Dağıtıcı Firma UIP

Vizyon Tarihi 16.12.2005



Filmin Konusu

.

“The Lord of the Rings” üçlemesinin Oscar ödüllü yönetmeni Peter Jackson’ı bugünlere getiren ve dünyanın en büyük yönetmenlerinden birisi yapan sürecin başlangıcında bir maymun vardı. Yıllar sonra tekrar Kafatası Adasına dönen Peter Jackson, “King Kong” ile olağanüstü bir karakter çalışması, sürprizlerle dolu bir aşk öyküsü ve ancak 150 milyon dolarlık bütçenin yaratabileceği öfkeli dinozorları beyaz perdeye getiriyor.



intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?









internetin nimetlerinden sizde faydalanın









yeni bir meslek internet buyrun gelin









bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun


















kahraman babam film izle online direk

imdb puanı :5.1/10

Yapım : 1994, ABD / Fransa

Tür :Komedi / Romantik

Yönetmen :Steve Miner

Senaryo :Gérard Lauzier, Francis Veber

Oyuncular :Gérard Depardieu, Stephen Tobolowsky, Katherine Heigl, Dalton James

Görüntü Yönetmeni :Daryn Okada

Müzik : Michael Muhlfriedel

Süre :1 saat, 30 dk.



Özet



Andre karısından boşandıktan sonra kızı Nicole ile tatile çıkıyor. Genç ve güzel Nicole genç erkeklerle gönül eğlendirirken, Andre kızını korumak için komik rollere bürünüyor.





intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?









internetin nimetlerinden sizde faydalanın









yeni bir meslek internet buyrun gelin









bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun






plajda film izle online direk

Yönetmen: Murat Şeker

Senaryo: Murat Dişli

Oyuncular: Sarp Apak, Gürgen Öz, Tuba Ünsal, Tuğçe ERSOY, Turgay Tanülkü

Orijinal Adı: Plajda

Yapımcı Firma: Plato Film

Tür: Gençlik, Komedi

Dağıtıcı Firma: Kenda Film

Vizyon Tarihi: 29.02.2008



Konu:

İki kafadar olan Cem ve Ali dj'lik yaptıkları bir partide mafya hesaplaşmasının ortasında kalırlar. Ne yapacaklarını bilemeyen ikili kostüm odasinda buldukları kadın kıyafetlerini giyerek olaydan yırtmaya çalışırlar. Ama mafyanın sapık elemanı onları alıp bir tatil köyünde alıkoyar ve ikili bir anda kendilerini bir otelde animatör olarakbuluverir. Otelden kaçma girişimlerinin ilkinde güzellik yarışması için otele gelen 20 kızı gören ikili donakalır. Cennette bile bulmayacakları ortamdan uzaklaşmak istemezler. Ama kız tavlamak da kadın kılığında yaşamak da zordur. İkinci kez otelden kaçma girişimlerinde ise güzellik yarışmasını takip için otele gelen televizyon ekibinden Cansu ve Ebru'ya görür görmez aşık olan ikili yine otelde kalır. Bu arada mafya da otele gelir. Bir yanda sürekli kılık değiştirip kızları tavlamaya çalışan Cem ve Ali bir yanda güzellik yarışması diğer yanda ise tehlikeli bir mafya otelin altını üztünü getirir.



internetin nimetlerinden sizde faydalanın




zincirbozan film izle online direk

Tür : Dram / Politik

Gösterim Tarihi : 13 Nisan 2007

Yönetmen : Atıl İnaç

Senaryo : Avni Özgürel

Görüntü Yönetmeni : Gökhan Tiryaki

Yapım : 2007, Türkiye





Oyuncular



Bülent Emin Yarar (Bülent Ecevit) , Haldun Boysan (Süleyman Demirel) , Suavi Eren (Kenan Evren) , Suna Selen (Rahşan Ecevit) , Ayşe Tunaboylu (Nazmiye Demirel)



1970′lerin sonlarına doğru Türkiye’nin gittikçe gerginleşen atmosferi, her geçen gün işlenen onlarca cinayet ve yitip giden bir dolu hayata eşitti. Sokağın kanla boyanan kaldırımları, siyasilerin bu kanı daha da arttıran demeçleri ile ülkedeki derin kaos ortamını besliyordu.



Türkiye’nin bu son derece gergin atmosferine bir de ülkenin en önde gelen gazetecilerinden Abdi İpekçi’nin öldürülmesi eklenince bu ortamı yapacaklarına sebep olarak gören askeri yapı, ülke yönetimine müdahaleye hazırlanıyordu.

Abdi İpekçi’nin öldürüldüğü dönemden 12 Eylül askeri darbesine kadar geçen süreyi, siyasilerin terör olaylarına kayıtsız kalmanın ötesinde nasıl körükleyici davranışlarda bulunduğunu ve askerin darbe hazırlıklarını anlatan Zincirbozan’ın senaryosu gazeteci Avni Özgürel tarafından yazıldı.



intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?




bayrampasa ben fazla kalmayacagim film izle online direk

Yönetmen Hamdi Alkan

Senaryo Mahkumlar

Oyuncular Pelin Batu, Halil Ergün, Tamer Karadağlı, Doğa Rutkay

Filmin Türü Drama, Komedi

Vizyon Tarihi 22.02.2008



Özet



'Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım' yanlışkla tutuklanıp, derdini anlatamadan yıllarca cezaevinde kalmak zorunda bırakılan bir adamın öyküsüdür. Evli ve bir çocuk babası olan Erdem (Vural Çelik), hayatını kuaförlük yaparak kazanmaktadır. Bir gün asker arkadaşı Ahmet'le (Hakan Yılmaz) karşılaşan Erdem, onunla bir çay bahçesine gitmeye söz verir. Ne var ki Ahmet bir uyuşturucu satıcısıdır ve telefonları dinlenmektedir. Ahmet'le ortak çalıştığı şüphesiyle narkotik şube polisleri tarafından tutuklanan Erdem suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da karısı dahil olmak üzere kimseyi inandıramaz. Bu arada Erdem'in hapishaneye düşmesi Eşi Ayşen (Yasemin Çonka) tarafından küçük oğlu Ali'den (Okan Tangücü) saklanır. Uzay savaşlarını çok seven Ali babasının dünyayı uzaylıların saldırısından kurtarmak üzere seçilmiş bir komutan olduğunu sanmaktadır. Bu oyuna zamanla bütün koğuş destek olacaktır. Erdem'in bu koğuştaki misafirliği ise o kadar çabuk bitmeyecektir...



intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?









internetin nimetlerinden sizde faydalanın









yeni bir meslek internet buyrun gelin









bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun






yasar ne yasar ne yasamaz film izle online direk

Yönetmen : Atil Inaç

Tür : Dram , Komedi

Ülke : Türkiye

Yapim Yili: 2008

Oyuncular:Safak Sezer, Tarik Menguc, Necmi Yapici, Turgay Tenulku, Deniz Oral, Ercu Turan



TürkMax için çekilen ve ilk kez ekrana gelecek olan yepyeni TV filmi, Türk mizahinin büyük ustasi Aziz Nesin’in eserinden uyarlama. Aziz Nesin’in önce radyo oyunu olarak yazdigi, gördügü ilgi üzerine sirasiyla tiyatroya, sinemaya ve televizyona uyarladigi “Yasar Ne Yasar Ne Yasamaz”, en sonunda romana dönüsmüs, 1978′de ödül de kazanmisti. Eserin TürkMax için özel olarak çekilen 2008 uyarlamasi ise genç yönetmenler Atil ve Ulas Inaç kardeslerin imzasini tasiyor. Avni Özgürel’in önderliginde TFT yapimin prodüksiyonu olan televizyon filminin basrollerinde Safak Sezer, Tarik Mengüç, Turgay Tanülkü, Necmi Yapici ve Deniz Oral var. 1974 tarihli filmde Halit Akçatepe’nin canlandirdigi Yasar Yasamaz karakterini bu defa günümüzün popüler komedi oyuncusu Safak Sezer basariyla oynuyor.





Film, çocuklugundan beri adina yarasir bir hayat süren Yasar Yasamaz‘in hapishaneye girmesiyle baslar. Kogusun sakinleri onu sicak karsilarlar ama özellikle kogus agasi Halil, onun gibi naif bir insanin hapishanede ne isi oldugunu merak edince, Yasar anlatmaya baslar… Küçük yasta annesini kaybeden, babasi tarafindan büyütülen Yasar’a bu isim, ölen kardeslerinden dolayi verilmistir. Ilkokul çagina geldiginde nüfus dairesine gittiklerinde tuhaf bir sürprizle karsilasirlar. Kütükte daha önce iki kez sehit düserek öldügü yazmaktadir. Nüfus kâgidini alamadigi için okula yazilamayan Yasar, tarlada babasiyla çalismaya baslar. Gün gelip de köyün güzel kizi Ayse’ye vuruldugunda, ayni sorun bir kez daha karsisina dikilir. Evlenmeleri için nüfus kâgidina ihtiyaç vardir. Nasil olsa alinir diye söz kesilir nisan yapilir fakat o esnada jandarma gelerek Yasar’i askere götürmek üzere teslim alir. Aradan dört yil geçmesine karsin halen askerdir zira nüfus kaydi olmadigi için tezkere alamaz. En sonunda komutani durumdan sikilarak, özel bir evrak imzalatip Yasar’i köyüne yollar ancak bu kez de babasinin ölüm haberini alir. Daha da kötüsü babasinin kooperatife borcu vardir ve icra kapidadir. Nüfusa kaydi olmadigi için tüm mal varliklari elden gispanerir… Ayse’yle murada eremeyeceklerini anlayan Yasar onu kaçirir ve Istanbul’a gelirler. Burada kapicilik yapmaya baslayan talihsiz genci, organ mafyasi dâhil pek çok sorun beklemektedir.

Komedi, 2008, 90 dk. Y: Atil Inaç O: Safak Sezer, Tarik Mengüç, Turgay Tanülkü, Necmi Yapici, Deniz Oral, Ercü Tugran.



intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?









internetin nimetlerinden sizde faydalanın









yeni bir meslek internet buyrun gelin









bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun






guvenlik duvari firewall film izle online direk

Filmin Konusu



Bir bankada üst düzey bilgisayar güvenlik uzmanı olarak çalışmakta olan Jack Stanfield’in mutlu bir evliliği vardır. Mimar eşi ve iki çocuğuyla mutlu bir hayat sürmekte olan Jack’in en büyük zaafı ailesidir. Bunu fark eden Bill Cox adlı teknoloji hastası bir soyguncu Jack’in çalıştığı bankadan büyük bir vurgun yapabilmek için aileyi rehin alır ve Jack’i belirlediği bir hesaba para transferi yapmak zorunda bırakır. Bir yandan ailesini kurtarmak için fon transferleri yapmaya başlayan Jack, öte yandan da soyguncu ve ekibini engellemek için akla hayale gelmedik yöntemlere başvuracaktır fakat karşısındaki alelade bir soyguncu değildir. Cox; Jack’in her türlü hamlesini hesaplamış, dahilik ile delilik arasında giden bir soyguncudur.

İlerlemiş yaşına rağmen, film başına 20 milyon doları aşan ücretiyle Hollywood’un en çok aranan starlarından biri olan Harrison Ford’tan yaşına uygun sıkı bir gerilim. Dijital teknolojinin hüküm sürdüğü finans sektörüne dair suç filmleri günden güne artarken, Kod Adı Kılıçbalığı'nın açtığı yolda ilerleyen, Paul Bettany’nin Bill Cox portresiyle ölümsüzleşen zeka dolu bir kedi-fare oyunu Firewall.



intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?









internetin nimetlerinden sizde faydalanın









yeni bir meslek internet buyrun gelin






baba the godfather film izle online direk

yönetmen :Francis Ford Coppola

Senaryo : Mario Puzo Francis Ford Coppola

Oyuncular:Marlon Brando Don Vito Corleone

Al Pacino Michael Corleone

James Caan Santino "Sonny" Corleone

Robert Duvall Tom Hagen

Diane Keaton Kay Adams

Talia Shire Connie Corleone Rizzi

John Cazale Fredo Corleone

Gianni Russo Carlo Rizzi

Richard Castellano Pete Clemenza

Sterling Hayden Komiser Mark McCluskey

Richard Conte Emilio Barzini

Al Lettieri Virgil "Türk" Sollozzo

Abe Vigoda Salvatore "Sally" Tessio

Lenny Montana Luca Brasi

John Marley Jack Woltz

Al Martino Johnny Fontana



Corleone ailesi, Don Vito Corleone'nin başında olduğu, suça dayalı bir örgüt kurmuş olan İtalyan asıllı geniş bir ailedir. Aile, diğer dört aileyle birlikte New York'un yeraltı işlerini yönetmektedir. Ancak Corleone ailesini diğerlerinden ayıran özelliği, Don Corleone'nin yargıçlar ve senatörlerle kurduğu yakın ilişkilerdir. Bu ilişkiler, diğerlerinin açamadığı kapıları açabilmesini sağlamaktadır.



Bir gün eroin üretimi ve dağıtımı yapan "Türk" lakaplı Solozzo, Don Corleone'den, ilişkilerini kullanarak kendisine yasal koruma sağlamasını ve 1 milyon dolar nakit para vermesini ister, karşılığında elde edilecek kârdan pay teklif eder. Teklife göre, ilk yıl Corleone Ailesi'ne kalacak olan para 3-4 milyon dolar civarında olacaktır. Ancak Don Corleone teklifi reddeder. Gerekçesi, iyi ilişkileri olsa da, Don Corleone'nin uyuşturucu işi ile bağlantısı olduğunu öğrenen siyasetçilerin ilişkilerini gözden geçirme gereği duyacak olmalarıdır. Bunun üzerine arkasına Tataglia ailesini ve New York emniyet müdürü McClusky'i alan Solozzo, Don Corleone'yi vurdurtur. Ölümden son anda kurtulan Don Corleone'yi ve tüm aileyi kötü günler beklemektedir. Bu süreçte, fevri hareketleriyle bilinen, Don Corleone'nin en büyük oğlu Sonny ölecek, 2. Dünya Savaşı'ndan kahraman olarak dönen en küçük oğlu Michael ise, daha önce aile işleriyle hiç ilgilenmediği ve bunu istemediği halde olayların akışı onu hikâyenin merkezine doğru itecektir. Artık zaman hesaplaşma zamanıdır. Diğer ailelerin de karıştığı büyük bir savaş başlar.



intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?




kucuk gun isigim (litte miss sunshine) film izle online direk

Yönetmen Jonathan Dayton, Valerie Faris

Senaryo Michael Arndt

Oyuncular Abigail Breslin, Greg Kinnear, Paul Dano, Alan Arkin, Toni Collette

Filmin Türü Komedi, Drama

Orijinal Adı Little Miss Sunshine

Yapımcı Firma Big Beach Films, Third Gear Productions LLC

Yapım Yılı 2006

Yapım Ülkesi ABD

Orijinal Dili İngilizce

Filmin Süresi 101 dakika

Resmi Sitesi http://www.foxsearchlight.com/..

Dağıtıcı Firma Özen Film

Vizyon Tarihi 27.04.2007

Filmin Konusu

.

Hoover ailesinin her bireyi denemekten yılmayan sıcak insanlardır. Bir Volswagen minübüse doluşup ailelerinin en küçük bireyinin hayalini gerçekleştirmek için California’ya doğru yola çıkarlar. Bu üç günlük traji komik yolculuk sürprizlerle ve aile fertlerin hayal bile edemeyeceği bir sonla tamamlanacaktır. Küçük Gün Işığım bilinen kalıpları kıran bir Amerikan yol komedisi.



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun











intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?









internetin nimetlerinden sizde faydalanın









yeni bir meslek internet buyrun gelin


















taze gelin saskin damat film izle online direk

Yönetmen Michael Ian Black

Senaryo Michael Ian Black

Oyuncular Jason Biggs, Isla Fisher, Dennis Albanese, Audra Blaser, Julia Montgomery Brown

Filmin Türü Komedi, Romantik

Orijinal Adı Wedding Daze

Yapımcı Firma GreeneStreet Films

Yapım Yılı 2006

Yapım Ülkesi ABD

Orijinal Dili İngilizce

Filmin Süresi 90 dakika

Resmi Sitesi

Dağıtıcı Firma Pinema

Vizyon Tarihi 15.02.2008

Filmin Konusu

.

nanlıdır. Sadece macera yaşamak için karşısına çıkan ilk yabancıya evlenme teklif eder, ancak beklenmedik bir şekilde genç kadın teklifini kabûl eder. Bu çılgın anlaşmada, evlilik günü gelip çatana kadar onları rahat bırakmayacak kararsız aileler, nevrotik arkadaşlar ve tedbirsiz bir hapishane kaçkını vardır. izle



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun









intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?









internetin nimetlerinden sizde faydalanın









yeni bir meslek internet buyrun gelin









para kazanma

film izle

online film izle

film izle

online film izle

cennet gibi just like heaven film izle online direk

Yönetmen Mark Waters

Senaryo Peter Tolan, Leslie Dixon

Oyuncular Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue, Dina Spybey, Ben Shenkman

Filmin Türü Komedi, Fantastik

Orijinal Adı Just Like Heaven

Yapımcı Firma DreamWorks

Yapım Yılı 2005

Yapım Ülkesi ABD

Orijinal Dili İngilizce

Filmin Süresi 95 dakika

Resmi Sitesi http://www.justlikeheaven-them..

Dağıtıcı Firma UIP

Vizyon Tarihi 25.11.2005

Filmin Konusu

.

San Francisco’da bir apartman dairesi kiralayan David’in (Mark Ruffalo) istediği en son şey bir ev arkadaşıdır. Ortalığı henüz derleyip toplamıştır ki, ansızın Elizabeth (Reese Witherspoon) adlı genç bir kadın ortaya çıkar. Üstelik apartman dairesinin kendisine ait olduğunda ısrar etmektedir…David ortada büyük bir yanlış anlama olduğunu düşünür. Aniden görünen Elizabeth’in aniden ortadan kaybolmasına kadar da bu düşüncesi devam eder. Kapı kilitlerini değtirmek de Elizabeth’i yıldırmaz. Kafasına göre David’i ziyaret eder . Üstelik sürekli olarak ortaya çıkmakla kalmayıp, “Benim evimde nasıl kendi hayat tarzını kurarsın” diyerek sürekli David’i rahatsız etmektedir.



Elizabeth’in bir hayalet olduğuna ikna olan David, onun tamamen , geri gelmemecesine , “öteki tarafa” geçmesi için çaba harcamaya karar verir. Öte yandan Elizabeth de bu dünyaya ait olmayan birtakım yeteneklere sahip olduğunu fark etmiştir. Örneğin duvarların içinden geçebilmektedir. Ölmek üzereyken her nasılsa canlı kaldığına ve öbür dünyaya geçemediğine o da ikna olmuştur. izle



Elizabeth ile David kafa kafaya vererek, Elizabeth’in aslında kim olduğunu, şu anki durumuna nasıl geldiğinin ardındaki gerçeği araştırmaya başlarlar. Bu arada ilişkileri derinleşerek aşka dönüşür. Gelecekte beraber yaşamaya yönelik güzel hayaller kurmaya bile başlamışlardır. Bu hayallerinin yok olup gitmemesi için önlerinde ne yazık ki çok az zaman kalmıştır.



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun







cennet gibi1 @ Yahoo! Video




intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?







cennet gibi2 @ Yahoo! Video




internetin nimetlerinden sizde faydalanın







cennet gibi3 @ Yahoo! Video




yeni bir meslek internet buyrun gelin







cennet gibi4 @ Yahoo! Video




para kazanma

film izle

online film izle

film izle

online film izle

sisman kizlar phat girls film izle online direk

Yapım : 2006, ABD

Tür :Komedi

Yönetmen :Nnegest Likke

Senaryo :Nnegest Likke

Oyuncular :Mo'nique , Jimmy Jean, Godfrey , Kendra C. Johnson, Joyful Drake, Dayo Ade

Görüntü Yönetmeni :John L. Demps, Dean Lent

Müzik : Stephen Endelman

Süre : 1 saat, 40 dk.



Filminin Konusu : Hemen hemen her filmi içerdiği erotik sahneler nedeniyle Türkiye'de vizyona girme şansı bulan Fransız aykırı Catherine Breillat'nın son filmi Şişman Kız'ın ana karakteri Anaïs (Anaïs Reboux) 12 yaşında şişman, 15 yaşındaki güzel ve seksi ablasından daha olgun ama cinsellik konusunda daha deneyimsiz, yalnız bir genç kız. Filmin büyük bölümü, Anaïs'in annesi (Arsinée Khanjian), kolik babası (Romain Goupil) ve erkek delisi kızkardeşi Elena (Roxane Mesquida) ile yaz tatilini geçirdiği bir Fransız sahil beldesinde geçiyor. Elena, burada hukuk fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi yakışıklı bir İtalyan genci olan Fernando (Libero De Rienzo) ile tanışır ve ilk cinsel deneyimini yaşar. Anaïs kendisini, ablası ve Fernando arasındaki ilişkinin içinde bulur ve onları merakla gözlemler. Her iki kardeşi de sürprizler bekliyordur. Breillat'nın psikoseksüel dünyasını yansıtan filmleri, sanattan çok kişisel terapilere benziyor. Yönetmen diğer filmlerinde olduğu gibi Şişman Kız'da da pornografiye yaklaşan açık seks, ereksiyon sahneleri ve şiddet sahnelerini birbiri ardına göstermekten çekinmemiş



yeni bir meslek internet buyrun gelin







para kazanma

film izle

online film izle

film izle

online film izle

davetsiz capkinlar film izle online direk

Yönetmen David Dobkin

Senaryo Steve Faber, Bob Fisher

Oyuncular Owen Wilson, Vince Vaughn, Christopher Walken, Rachel McAdams, Isla Fisher

Filmin Türü Komedi, Romantik

Orijinal Adı Wedding Crashers

Yapımcı Firma Avery Pix

Yapım Yılı 2005

Yapım Ülkesi ABD

Orijinal Dili İngilizce

Filmin Süresi 119 dakika

Resmi Sitesi http://www.theweddingcrashers...

Dağıtıcı Firma Özen Film

Vizyon Tarihi 30.09.2005

Filmin Konusu

.

Muhteşem komedi , Wedding Crashers, iki eski dost ve ortağı boşanma arabulucuları John Beckwith (Owen Wilson) ve Jeremy Grey’in (Vince Vaughn) ortak hobilerini anlatıyor... Düğünleri dağıtmak!



Düğün kimin düğünü olursa olsun hangi etnik kökende ve dinde olursa olsun – Yahudi, İtalyan, İrlanda , Çinli, Hindu– bu karizmatik ve çekici iki genç adam her düğünün en gözde erkekleri olmaktan ve ortalığı birbirine katmaktan çok hoşlanmaktadırlar... Tabii ki bir amaç uğruna... Düğünlerde boy gösteren hoş , bakımlı genç ve bekar kadınları baştan çıkarmak...Düğünü dağıtmanın ana kuralı gittiği her düğünden güzel bir kadınla çıkmaktır. Gelinlerin ve damatların şerefine kadeh kaldırdıkları bir düğün sezonunu daha arkalarında bırakırlarken, Jeremy , William Cleary (Christopher Walken) ve eşi Kathleen’in (Jane Seymour) nikah tazeleyeceklerini öğrenir. Washington, D. C. Sosyetesi için yılın düğünü olacaktır...davetli listesini gözden geçiren iki kafadar John and Jeremy, gelinin nedimeleri Claire (Rachel McAdams) ve Gloria (Isla Fisher) Cleary ‘i gözlerine kestirirler.



Jeremy muhteşem düğünde oyunu tüm kuralları ile oynar ve Gloria’yı baştan çıkarmayı başarır. Fakat John’un Claire ile flörtü beklenmedik bir şekilde kendini beğenmiş Sack (Bradley Cooper) tarafından bertaraf edilir. Jeremy’nin tüm karşı koymalarına rağmen kendi koydukları davetsiz misafirlik kurallarını çiğneyerek Claire’in ailesi ile bir hafta sonu partisinde tanışmaya gider.



Görkemli bir sahil evinde, John ve Jeremy birbirini takip eden komik aksiliklerle hem garip aile bireyleri ile tanışır hem de aşk ve ilişkiler hakkında önemli dersler alırlar... izle



Wedding Crashers New Line Cinema’nın sunduğu Tapestry Films’in prodüksiyonu ile David Dobkin’in (Shanghai Knights) yönetmenliğinde beyaz perdede. Senaryo Steve Faber & Bob Fisher’a ait. Filmin yapımcıları Tapestry Films’in partnerleri olan Peter Abrams, Robert L. Levy ve Andrew Panay. Yapım Danışmanları ise Guy Riedel, Toby Emmerich, Richard Brener ve Cale Boyter.



intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?







internetin nimetlerinden sizde faydalanın







para kazanma

film izle

online film izle

film izle

online film izle

date movie film izle online direk

Tür : Komedi / Romantik

Gösterim Tarihi : 28 Nisan 2006

Yönetmen : Jason Friedberg , Aaron Seltzer

Senaryo : Jason Friedberg , Aaron Seltzer

Görüntü Yönetmeni : Shawn Maurer

Müzik : David Kitay

Yapım : 2006, ABD , 83 dk.

Oyuncular : Alyson Hannigan (Julia Jones) , Adam Campbell (Grant Fonckyerdoder) , Sophie Monk (Andy) , Jennifer Coolidge (Bayan Fonckyerdoder) , Eddie Griffin (Frank Jones) , Fred Willard (Bay Fonckyerdoder) , Tony Cox (Hitch)





Romantik komedileri ‘ti’ye alan bir film



“Scary Movie” filminin senaristlerinden Aaron Seltzerve Jason Friedberg, bu kez romantik komedi tarzındaki filmlerin peşine düşmüş. “Buluşma Olayı”, bu tarz filmleri sevenler ve bu tarz filmlerden nefret edenler için birebir. Filmin yapımcıları bunu, “Romantik kadınların kesinlikle seyretmek isteyeceği ve erkeklerin ise gülmek için mutlaka izleyecekleri bir film yapmak istedik.” sözleriyle açıklıyor.



Film, romantik ve umutsuz Julia Jones’un hikayesini en romantik yerinden anlatmaya başlıyor: Sonunda hayallerinin erkeğini bulan genç ve güzel bir kadın... Bir İngiliz Grant Funkyerdoder... Fakat evlenmeden önce kalbinin sesini dinlemeli – ‘Big Fat Greek Wedding’, ‘Zor Baba’ ile tanışmalı ve ‘Darısı Başıma’ demelidir. Üstelik de çok ama çok hoş bir arkadaşı ‘En İyi Arkadaşım Evleniyor’ havasında olmalıdır.



Yıllardır spor filmleri, ajan filmleri veya korku filmleriyle dalga geçen filmler yapıldı. Her türün kendine ait tarzı ve kleleri olduğu bilinse de, bunları komedi unsuru olarak sunan filmler hep ilgi çekti. Friedberg ve Seltzer ikilisi bu kez farklı bir türe, romantik filmlere yöneltmişler kameralarını.



“Bir sürü romantik komedi seyrettik; seyrettiklerimizden eğlenceli bir yan çıkarmak aslında hiç de zor olmadı” diyen Aaron Seltzer, sözlerini şöyle sürdürüyor: “ Hafızamıza kazınmış romantik filmlerden unutulmayacak sahneler seçtik ve bu sahnelerin üzerine yeni bir hikaye oturttuk. Gerçekten komik bir hikaye!”



Friedberg ise “Buluşma Olayı”nın klasik bir bakış açısı olduğunu söylüyor. “Cici kızım büyür ve çok güzel bir genç kadın olur... Hayallerinin erkeğini bulur ama tabii ki ebeveynleri bu adamdan nefret ederler. Ve düşünebileceğiniz her zorluğu çıkarırlar... Ne dersiniz bu hikayeyi bir çok yerden hatırlamıyor musunuz?”



Filmin başrollerinde Alyson Hannigan (Julia Jones), Adam Campbell (Grant Funkyerdoder), Jennifer Coolidge (Roz Funkyerdoder), Tony Cox (Hitch), Fred Willard (Bernie Funkyerdoder) ve Eddie Griffinrol (Frank Jones) kamera karşısına geçmiş. Aaron Seltzer ve Jason Friedberg’in birlikte yazıp yönettikleri filmin müziklerini David Kitay bestelemiş.



internetin nimetlerinden sizde faydalanın







yeni bir meslek internet buyrun gelin













bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun








amerikan pastasi 6 parti evi beta house film izle online direk

Yapımcı Şirket : Universal Studios

Ülke : ABD

Yıl : 2007

Dublaj Dilleri : İngilizce, Almanca, Çekce

Altyazı Dilleri : Türkçe, İngilizce, Almanca , İbranice, Yunanca, Çekce, Bulgarca

5.1 Surround : Steve Talley,John White

Yönetmen :Andrew Waller

Oyuncu :Robbie Amell Bradford Anderson Tatiana Anderson Christine Barger Shannon Beckner Angela Besharah Pilar Cazares Erica Cox Joe Eigo Eugene Levy

Amerikan Pastası : Parti Evi

Pastanın en müstehcen dilimi! Sansürsüz! Parti devam ediyor...



Amerikan Pastası Sunar Parti Evi'yle, kolej tarihinin en eğlenceli ve seksi yılını geçirmeye hazırlanın. Dwight Stifler, kuzeni Erik, Mr. Levenstein (Eugene Levy) ve birbirinden rezil Beta House öğrencileri, pastanın en seksi, en vahşi ve en yeni diliminde sizi kahkahalara boğmak üzere biraraya geliyor.





intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?








elling film izle online direk

Yönetmen Peter Naess

Senaryo Ingvar Ambjørnsen, Axel Hellstenius

Oyuncular Per Christian Ellefsen, Sven Nordin, Marit Pia Jacobsen, Jørgen Langhelle, Per Christensen

Filmin Türü Drama, Komedi

Orijinal Adı Elling

Yapımcı Firma 0

Yapım Yılı 2001

Yapım Ülkesi Norveç

Orijinal Dili Norveçce

Filmin Süresi 89 dakika

Resmi Sitesi www.elling.nu

Dağıtıcı Firma Chantier Films

Vizyon Tarihi 10.05.2002



Filmin Konusu

.

ELLING, 40 yaşına gelm ancak hayatlarını kurmak için ilk defa kendilerine bir fırsat verilmiş olan iki yetiştinin eğlenceli hikayesini anlatıyor. Yazar Axel Hellstenius bu hikayeyi daha önce Ingvar Ambjornsen’in “Brodre I Blodet” (Kankardeşler) adlı romanından sahneye uyarladı. “Elling ve Kjell Bjarne” adındaki oyun filmin yönetmeni Peter Naess’in o dönem müdür olarak görev yaptığı Oslo Yeni Tiyatro’da sahnelendi ve büyük beğeni kazandı.



Filmin ana karekteri olan Elling'in, 40 yıldır hiç ayrılmadığı, hayatını ve evini paylaştığı annesi yeni ölmüştür. Bu olay kendisini altüst eder ve polis tarafından evindeki bir dolabın içine saklanmış halde bulunduktan sonra psikiyatrik kliniğe kaldırılır. Klinikte kaldığı iki sene, Elling’in anlamsız bulduğu hatta annesiyle kurduğu özel hayata bir tecavüz olarak algıladığı, terapi amaçlı sorgulamalarla geçer. Bu süreç içerisinde kendi karakterine tam zıt karakterli Kjell Bjarne ile odasını paylaşmaktadır.



Doktorların bu ikilinin kendi hayatlarını kurma zamanının geldiğine karar vermesiyle, Elling ve Kjell Bjarne Oslo’da küçük bir apartman dairesine yerleştirilirler. Ancak bu sadece bir denemedir ve sorumluluğu altında oldukları sosyal görevli Frank Asli’nin kendi kendilerine yetebildikleri onayını vermesiyle özgürlüklerine kavuşabileceklerdir.



intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?







elin1 @ Yahoo! Video




internetin nimetlerinden sizde faydalanın







elin2 @ Yahoo! Video








elin3 @ Yahoo! Video




yeni bir meslek internet buyrun gelin







elin4 @ Yahoo! Video




para kazanma

film izle

online film izle

film izle

online film izle

acemi ogrenci avci ogretmen film izle online direk

Yönetmen

Senaryo Todd Phillips, Scott Armstrong

Oyuncular Billy Bob Thornton, Jon Heder, Jacinda Barrett, Matt Walsh, Horatio Sanz

Filmin Türü Komedi, Psikolojik

Orijinal Adı School For Scoundrels

Yapımcı Firma 0

Yapım Yılı 2006

Yapım Ülkesi ABD

Orijinal Dili İngilizce

Filmin Süresi 100 dakika

Resmi Sitesi http://www.schoolforscoundrels..

Dağıtıcı Firma Warner Bros

Vizyon Tarihi 05.01.2007



Filmin Konusu

.

Kendine güveni olmayan Roger, bir arkadaşından duyduğu kendini geliştirme kursuna katılmaya karar verir. Dersi Dr. P adında gizemli biri vermektedir.Dr. P, asistanı Lesher’ın yardımıyla kursuna katılanlara kendine güvenmeyi ve kadınları tavlamayı öğretmektedir. Öğrettiği teknikleri kullananların içindeki aslanı ortaya çıkaracağını savunan Dr. P’nin garip teknikleri ilk başta sınıfta bir kargaşaya yol açsa da kendine güven konusunda yol kateden Roger dersleri almaya devam eder.



Roger, aynı binada yaşadığı ve bir türlü açılamadığı Amanda’ya sonunda çıkma teklif eder. Amanda’yla güzel bir gece geçiren Roger, Dr. P’ye Amanda’ya olan aşkını anlatır. Fakat Roger zamanla Dr. P’nin rekabetçi tarafını keşfeder. Dr. P Amanda’ya kendini bir doktor olarak tanıtır ve onunla yakınlık kurmaya çalışır. Öğretmeninin sevdiği kızla yakınlaşmaya başladığını gören Roger, Dr. P.’nin her seferinde sınıfından birine aynı şeyi yaptığını keşfeder. Dr. P. Amanda’yı elde etmek için Roger’ın hayal bile edemeyeceği oyunlara başvuracaktır.



intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?







acemi 1 @ Yahoo! Video




internetin nimetlerinden sizde faydalanın







acemi 2 @ Yahoo! Video




yeni bir meslek internet buyrun gelin







acemi 3 @ Yahoo! Video




bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun







acemi 4 @ Yahoo! Video








acemi 5 @ Yahoo! Video




para kazanma

film izle

online film izle

film izle

online film izle

final fantasy izle online indirmeden direk



Yönetmen Hironobu Sakaguchi, Motonori Sakakibara

Senaryo Hironobu Sakaguchi

Oyuncular Alec Baldwin, Ming-Na, Ving Rhames, Steve Buscemi, Donald Sutherland

Filmin Türü Animasyon, Fantastik

Orijinal Adı Final Fantasy - The Spirits Within

Yapımcı Firma Chris Lee Productions

Yapım Yılı 2001

Yapım Ülkesi Japonya/ABD

Orijinal Dili İngilizce

Filmin Süresi 0 dakika

Resmi Sitesi http://www.finalfantasy.com/

Dağıtıcı Firma Warner Bros

Vizyon Tarihi 03.08.2001





intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?







para kazanma

film izle

online film izle

film izle

online film izle

garfield geri donuyor 2 izle online indirmeden direk

Yönetmen Mark A.Z. Dippé, Kyung Ho Lee

Senaryo Jim Davis

Oyuncular

Filmin Türü Animasyon

Orijinal Adı Garfield Gets Real

Yapımcı Firma Animation Picture Company

Yapım Yılı 2007

Yapım Ülkesi ABD

Orijinal Dili İngilizce

Filmin Süresi 0 dakika

Resmi Sitesi http://garfield.com/d2v/index...

Dağıtıcı Firma UIP Filimcilik

Vizyon Tarihi 16.11.2007



Filmin Konusu

.

Çizgi bant yıldızı olmanın tekdüzeliğinden sıkılan Garfield, gazete sayfasından firar ederek “gerçek dünyanın” yolunu tutar. Gerçek bir ev kedisi olarak düşük profilli hayat yaşarken, gazete baskıya girmeden geri dönmediği takdirde çizgi serinin iptal edileceğini öğrenir. Ancak bugüne kadar gerçek dünyaya kaçan hiçbir çizgi karakter, sonradan geri dönmeyi başaramamıştır. Üstelik birtakım şeytani güçler, onun çizgi roman dünyasına geri dönüşüne engel olmaktadır.



“Garfield Geri Dönüyor”da, çizgi bant serisinin baş karakterleri olan Garfield, Jon Arbuckle, Odie, Nermal ve Arlene’in yanısıra yeni karakterler de boy gösterecek. Filmin yeni karakterleri arasında Wally, Bonita, Billy Bear ve Eli başı çekiyor. Ayrıca yeni bir karakter olan Sheckny adlı kediyi de filmde tanıma fırsatı bulacağız.



intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?



Bölüm 1:





garfield1 @ Yahoo! Video




internetin nimetlerinden sizde faydalanın



Bölüm 2:





garfield2 @ Yahoo! Video




yeni bir meslek internet buyrun gelin



Bölüm 3:





garfield3 @ Yahoo! Video




bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun



Bölüm 4:





garfield4 @ Yahoo! Video




para kazanma

film izle

online film izle

film izle

online film izle