hacker kewin mitnick'in hayatını anlatan bir film

hacker kewin mitnick'in hayatını anlatan bir film
Dünyanın en ünlü bilgisayar korsanı Kevin Mitnick'in gerçek hayat hikayesi , izlerken gözlerinize inanamayacaksınız

Film belkide gerçek hayattaki en büyük düşmanı , onun hapse girmesine sebep olan Tsutomu Shimomura'un kitabı Takedown'dan uyarlanarak çekilmiş. Filmi izlerken bir insanın sadece ne kadar daha iyiyi başarabileceğini denemesindeki azmine , herhangi bir hırsızlık yapmadan yeteneği yüzünden nasıl azılı katiller kadar aranan birisi olabildiğine hayret edeceksiniz. Takedown ve Kevin Mitnick tüm dünyanın tanıması ve saygı duyması gereken bir insan olarak filmde de kendini gösteriyor.Ve filmdeki ünlü repliği akıllardan çıkmıyor : Dünyanın bilgiyi bilmeye hakkı var!

Dipnot: Bu filmi izlerken acaba ben Bilgisayarin B sinden Internetin i sinden anliyomuyum? diceksiniz =))) 2006 yapim ama süper bi film..

internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 1:



intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?

Bölüm 2:



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 3:


mr.brooks film izle online direk

mr.brooks film izle online direk
Mr. Brooks (2007)
Y: Bruce A. Evans O: Kevin Costner, William Hurt

Mr. Brooks hakkında ilk söylenebilecek birşey varsa o da uzun zamandır böyle bir Hollywood filmi görülmediğidir. Tek başına garip bir oluşum gibi. Dilim dilim soyup eleştiri laboratuvarında inceleyebilirsiniz. Yazın büyük gişe başarısı hedefleyen devam filmlerinden sonra hiç olmazsa üzerinde konuşabilecek kadar malzeme veren bir film olduğu için takdire değer. Bu haftanın filmleri arasında atlanmaması gereken bir film. Üstüne üstlük, vizyondaki Zodiac ile beraber izleyebilir ve eğlencili bir karşılaştırma yapabilirsiniz.



Zodiac bir seri katil filmi olarak kendisini ne kadar ciddiye alıyorsa, Mr. Brooks bir o kadar ciddiyetten uzak, işin keyif yönünü çalıştıran bir film. Evet, bu hali ile biraz politik doğruluktan da uzak. Bir seri katili izletmeyi zevkli bir duruma dönüştürmesi ne kadar doğru tartışılır, ama yapıyor işte.



Zodiac'ta bir gizem perdesinin arkasına saklanan, sosyal filtrelerden geçirilen seri katil şöhreti, bu filmde tamamen, bedenen önümüzde. Üstelik Kevin Costner gibi yıldızı parlayıp da sönmüş bir aktörün canlandırması ile. Bu ironi bile keyif veriyor insana bu filmi izlerken. Karşımızda, aktörlüğünü, sinemanın eksantrik yönlerini olabildiğince abarttığı, neredeyse kült seviyesine getirdiği seri katil efsanesi üzerinden canlandırmaya çalışan bir Kevin Costner var. Yani tekrar efsaneleşmek için tek yapacağı, karizmatik bir seri katili daha sinemaya kazandırmak. Bunu yapıp yapamadığına girmeden önce, filmin derdine bakmakta yarar var.

Costner'ın canlandırdığı Mr.Brooks, Amerikan Rüyası'nı gerçekleştirmiş, başarılı bir fabrikatör... Ancak paraya bağımlı olduğu gibi, bir de öldürme bağımlılığı var. Üstün teknoloji kullanarak tertemiz öldürüyor insanları. Geride hiçbir iz bırakmadan. Evinin bir kısmı onun temiz öldürme operasyonlarını gerçekleştirdiği gizli bir mahzen havasında. Burada kurbanları üzerine araştırma yapıyor (hatta hack bile edebiliyor önemli veri sitelerini), gizli dolaplarda cinayet işlerken giydiği kıyafetlerini saklıyor (en kalitelisinden) ve delillerini son teknoloji fırınlarda yok ediyor.

Bu kahraman size birisini hatırlattı mı? Zengin, yakışıklı, ama son teknolojiyi kullanarak gizli bir hayat yaşayan bir adam. Batman? Mr. Brooks, Batman'in adeta bir anti-kahramanı. Batman kurtarmaktan zevk alırken, hatta bunun kesin bir bağımlısıyken, Mr. Brooks öldürmekten zevk alıyor. Parasını insanların kötülüğüne harcayan bir girişimci. Ama en az Batman kadar karizmatik ve işini iyi yapan birisi.

Bu karşılaştırmayı yaptıktan sonra bir çizgi roman kahramanı uyarlamasına tezat oluşturacak bir film izlediğiniz duygusundan kurtulamıyorsanız. O açıdan da bu film kendi üstüne düşenleri oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. Anti-Batman'imiz artık öldürmek istemiyor, ama bir türlü bırakamıyor, çünkü çok sevdiği kızını yeni birisini öldürme pahasına kurtarması gerekiyor. Yani her çizgi kahraman gibi o da duygusal bir çıkmazın içine giriyor. Zaten filmin başından beri Mr. Brooks'un kendi öldürme isteği ile savaşını görüyoruz. Bir de ikinci kişiliği mi diyelim, ya da görünmez arkadaşı onun peşini bırakmıyor ve kararlarını etkiliyor. Görünmez karakteri oldukça renkli bir kişiliğe dönüştüren William Hurt ile Kevin Costner'ın beraberlikleri hem Hollywood sinemasına ilginç bir ikili kazandırıyor, hem de filmin fantastik/psikolojik yönünü besliyor. İşin içine bir de seri katil fetişli cinayet tanığı girince, bu ikilinin maceralarına katılacak bir üçüncü kişi daha çıkıyor.



Anlayacağınız Mr. Brooks fantastik bir anti-kahraman filmi ile gerilim sineması arasında bir yerlerde dolaşıyor. Ama her ikisini de uyma ihtiyacı yok. Bazen polisiyeye bile kayıyor. Polisiye sahnelerin merkezinde Dedektif Attwood rolünde Demi Moore var. O da tam anti-kahramanın karşısında duran uçlarda bir kahraman. Hatta bir sahnede karanlık bir koridorda silahını ateş ede ede azılı bir seri katilin üstüne yürüyor Moore. O da Mr. Brooks gibi yaptığı işi çok iyi yapıyor ve korkusuz. Mr. Brooks da o yüzden hayran ona. Burada da bir platonik Anthony Hopkins, Jodie Foster ilişkisi var diyebiliriz.

Son olarak, bir anti-Batman hikayesine yakışır bir şekilde karanlık ve klastrofobik bir havası var bu filmin. Geceleri avlanmaya çıkan Mr. Brooks'un karanlık dünyasına olabildiğince hassasiyet gösterilmiş. Açıkçası William Hurt'ün Şiddetin Tarihçesi'ndeki kısa ama oldukça karanlık performansının havası bile bu filme yansımış. Sanki o filmdeki karakteri çıkmış bu filme girmiş gibi duruyor.

Ancak ne yazık ki, bu ilginç filmin yönetmeni Bruce A. Evans, benim yukarıda söylediklerimden ne kadar haberdardı orası şüpheli. Tüm bahsettiklerim bilinçli tercihler olarak düşünülmüş olsaydı film inanılmaz bir başarı yakalayabilirdi. Bu türden bir okumanın etrafında planlanmış bir film, kendisine hayran bıraktırabilirdi.

Elinde bu kadar ilginç bir şekilde kullanılabilecek bir senaryo varken ve belki de seri katil filmleri tarihine geçebilecek bir potansiyel göz önünde duruyor iken, bu şansı değerlendirememiş. Belki de yazının başında söylediğim gibi, Fincher gibi bir başyapıt yaratma derdinde değil filmin yönetmeni. O yüzden de karşımızda "camp" film olarak nitelendirilebilecek bir yapıt var. Bir şaheser değil ama, ironik bir şekilde, bir o kadar da beceremediği kadar eğlenceli ve kendine has. Hatta Kevin Costner'ın tekrar önünü açacak kadar...

yeni bir meslek internet buyrun gelin


devlet düşmanı film izle online direk

devlet düşmanı film izle online direk
Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 5 Ocak 1999
Yönetmen : Tony Scott
Senaryo : David Marconi
Görüntü Yönetmeni : Dan Mindel
Müzik : Trevor Rabin , Harry Gregson-Williams
Yapım : 1998, ABD , 130 dk.

Robert Dean, tesadüfen önemli bir siyasi cinayetin delilerini ele geçirir. Bir anda hükümete bağlı bir istihbarat servisinin hedefi haline gelen Dean için hayat kabus haline gelir.

Yüksek teknoloji ürünü haberalma cihazları ve tehlikeli ajanlar Dean'in peşine düşmüştür. Devletin sahip olduğu, insanları kolayca gözetleyebilmeyi sağlayan yüksek teknolojik imkanlar, ona neredeyse kaçacak nokta bırakmamıştır. Ama tüm bu imkansızlıklara rağmen Dean, hayatını, ailesini ve kariyerini kurtarmak zorundadır.

intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?


hayalet dünya film izle online direk

hayalet dünya film izle online direk
Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 28 Temmuz 2006
Yönetmen : Danny Pang , Oxide Pang
Senaryo : Cub Chin , Sam Lung
Yapım : 2006, Tayland / Hong-Kong

Oyuncular

Ekin Cheng , Lawrence Chou , Siu-Ming Lau , Angelica Lee , Rain Li
Ting-yin, farklı bir isimle yazdığı ilk romanıyla Güney Doğu Asya’nın en çok satan yazarları arasına girmeyi başarır. İmza gününde menejeri, Ting-yin’in yeni kitabının duyurusunu yapar. Fakat bu kitap, konusu duygulu bir aşk hikeyesi olan ilkinden farklı olarak doğaüstü güçlerle ilgili olacaktır.

“Hayalet Dünya” ismini taşıyacak bu kitabın ilk bölümünü bitirdiğinde, Ting-yin, yazmayı bırakır ve bilgisayarında filmle ilgili kayıtlı olan herşeyi siler. Zamanla yaşadıkları ve gördükleri, kelimelerle ifade edilebileceklerin çok ötesine geçecektir. Gerçek ile kurgu birbirine girmiş, aradaki ayrım çoktan ortadan kalkmıştır.

Oxide Pang Chun ve Danny Pang’ın birlikte yönettiği film, Cannes Film Festivali 'Belirli Bir Bakış Bölümü’ne seçilmiştir. Ayrıca Hayalet Dünya’nın Pang Kardeşler'in Cannes’da gösterilen ilk filmleri olma özelliği taşıdığını da ekleyelim.

internetin nimetlerinden sizde faydalanın

bölüm 1:


Hamiltonlar The Hamiltons film izle online direk

Hamiltonlar The Hamiltons film izle online direk
Anne - babalarını kaybetmiş, 4 kardeşten mütevellit bir amerikan ailesi ile karşı karşıyayız. En gençleri Francis'in gözünden izliyoruz öyküyü. Kısa sürede kardeşlerin özellikle Francis'e acımasız davranışları; ardından ailenin toptan seri katil olduğu gerçeği ile karşılaşıyoruz. Francis'in kardeşlerinin caniliği ile mücadele etmeye karar vereceği anı bekliyoruz. Nitekim Francis bizi yanıltmıyor; ama filmin sonuna saklanan sürprizler de var.

Filmin dehşeti, gündelik Amerikan hayatından hiç de uzak durmadan, pekala yan komşumuz olabilecek bir ailede yaratmayı başarması Butcher Brothers adına bir artı puan. Bir Texas Chainsaw Massacre gösterisi bu; ama çok daha gerçek bir dünyada geçiyor.

Parodi içermeyen, çekinmeden klasik korku filmlerine öykünen; bunun da altından kalkabilen bir film bu

bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 1:



yeni bir meslek internet buyrun gelin

Bölüm 2:



Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği film izle online direk

Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği film izle online direk
Yönetmen Peter Jackson
Senaryo J.R.R. Tolkien, Frances Walsh
Oyuncular Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Sean Astin
Filmin Türü Macera, Fantastik
Orijinal Adı The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Yapımcı Firma New Line Cinema [us]
Yapım Yılı 2001
Yapım Ülkesi Yeni Zellanda/ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 165 dakika
Resmi Sitesi http://www.lordoftherings.net/
Vizyon Tarihi 21.12.2001

Filmin Konusu
.
Bir grup kahramanın dünyalarını şeytani güçler birliğinden kurtarma mücadeleleri...

Hobbit’ler, cüceler ve halk, şeytani güçle savaşmak için bir araya geliyorlar.

Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Cate Blanchett, Viggo Mortensen gibi birçok ünlü oyuncunun rol aldığı filmi fantastik işlerinden tanıdığımız Peter Jackson yönetiyor. “The Lord of the Rings”, J.R.R. Tolkien’in dünya çapında büyük ilgi gören roman serisinden sinemaya uyarlanmış.

Gelecek çağlar önce kaybolmuş bir yüzüğün kaderinde gizlidir. Karanlık güçler yüzüğe ulaşmak için yıllarca çabalamışlar ve hala da bu uğraşları devam etmektedir. Kader yüzüğü genç bir Hobbit olan Frodo’nun ellerine teslim eder. Yüzük Frodo’ya miras kalır ve olaylara davetiye böylece cıkmış olur.

Frodo yüzüğün sahibi olduktan sonra asıl görev ona kalır.Yüzüğün Doom Dağı’nda ki ateşe atılarak yok edilmesi gerekmektedir ve bu görevi tek başına yapamayacağından, birbirinden üstün özelliklere sahip arkadaşları ile birlikte büyük bir maceraya atılır.

intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?


rüyalar ve karabasanlar film izle online direk

rüyalar ve karabasanlar film izle online direk
Yapım: ABD , 2007
Yapımcı: Jeffrey M. Hayes, Mike Robe
Senaryo: Stephen King, Peter Filardi, Mike Robe, Lawrence D. Cohen, Kim LeMasters, April Smith
Müzik: Jeff Beal
Görüntü Yönetmeni: Ben Nott, John Stokes
Kurgu: Michael D. Ornstein, Scott Vickrey, Benjamin A. Weissman
Kostüm Tasarımı: Marion Boyce

Aklınızı kaçırtacak 4 hikaye.

Eğer Rüyaların Rahatsız edici olduğunu düşünüyorsanız bir de Stephen King’in kabuslarını hayal edin.

Sıradan olanın ötesine geçin. Mantığın ötesine geçin. Olağanüstünün sıradan sayıldığı ve çılgınlığın pusuda beklediği Stephen King’in aklınızı başınızdan alacak bu 4 hikayesi ile hayalgücünün dünyasına yolculuk edin. Sonra kamera arkası görüntülerle ötenin de ötesine geçin.

intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?

Bölüm 1:



Bölüm 2:



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 3:



yeni bir meslek internet buyrun gelin

Bölüm 4:



Bölüm 5:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 6:


Korkunla Yüzleş / Ring Around the Rosie (2006)

Korkunla Yüzleş / Ring Around the Rosie (2006)
Oyuncular: Tom Wilkinson, Gina Philips
Yönetmen: Rubi Zack
Tür: Gerilim
KONUSU


Bu müthiş gerilimde en derin korkularınızın gerçek olduğuna tanıklık edeceksiniz. Büyükannesinin son isteğini yerine getirmek için Karen isteksizce büyüdüğü ama şu anda terkedilmiş olan malikânenin yolunu tutar. Çok geçmeden orada yalnız olmadığının farkına varır. Ahırın oradaki kulübede yaşayan garip ve gizemli Pierce yıllardır malikâneye bakmaktadır. Karen, bu tozlu evi araştırdığı her gece, çocukluğundan kalan tüm anıların kâbusa dönüştüğünü görür. Kendini güvende hissetmeyen Karen, kız kardeşi geldiğinde rahatlar ancak olaylar Pierce daha da vahşileşmeye başladığında tamamen kontrolden çıkar. Karen’in geride bıraktığını sandığı korkunç hatırayla yüzleşmekten ve kötü hatıraları ile ölümcül gerçek arasındaki ince çizgide yürümekten başka çaresi yoktur.

bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 1:



yeni bir meslek internet buyrun gelin

Bölüm 2:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 3:


halloween film izle online direk

halloween film izle online direk
Yönetmen Rob Zombie
Senaryo Rob Zombie, Debra Hill
Oyuncular Malcolm McDowell, Brad Dourif, Tyler Mane, Daeg Faerch, Sheri Moon
Filmin Türü Korku
Orijinal Adı Halloween
Yapımcı Firma Dimension Films [us]
Yapım Yılı 2007
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 109 dakika
Resmi Sitesi http://www.halloweenmovies.com/
Dağıtıcı Firma Medyavizyon
Vizyon Tarihi 19.10.2007

Filmin Konusu
.
Sinema tarihinin 1 numaralı seri katili geri döndü. Henüz 6 yaşındayken, bir Halloween (Cadılar Bayramı) gecesi ablasını öldürdüğü için akıl hastanesine kapatılan ve burada 15 yıl geçiren Michael Myers, 21 yaşına geldiğinde buradan kaçar ve Haddonfield’deki evine dönerek bu sefer küçük kız kardeşinin peşine düşer. Kardeşi ve arkadaşları, Michael’ın elinden kurtulabilecek midir?

intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?

Bölüm 1:



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 2:



yeni bir meslek internet buyrun gelin

Bölüm 3:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 4:


makas - sublime film izle online direk

makas - sublime film izle online direk
Yönetmen Tony Krantz
Yapım : 2007
Ülke : Amerika
Tür : korku
Süre : 152 dakika
Oyuncular:Thomas Cavanagh, George Grieves
Paget Brewster, Andrea Kyle Gallner, Ned
George Newbern, Frank Kathleen York, Jenny
John Rubinstein, Lichterhand Lawrence Hilton-Jacobs, Mandingo David Clayton Rogers, Billy
Michelle Page, Ravyn Shanna Collins, Chloe

internetin nimetlerinden sizde faydalanın


Bir Katilin Hikayesi - Perfume: The Story of a Murderer

Bir Katilin Hikayesi - Perfume: The Story of a Murderer
Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 16 Şubat 2007
Yönetmen : Tom Tykwer
Senaryo : Tom Tykwer , Bernd Eichinger , Andrew Birkin , Patrick Süskind (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Frank Griebe
Müzik : Tom Tykwer , Johnny Klimek , Reinhold Heil
Yapım : 2006, Almanya / Fransa / İspanya , 147 dk.

Oyuncular

Ben Whishaw (Jean-Baptiste Grenouille) , Dustin Hoffman (Giuseppe Baldini) , Alan Rickman (Richis) , Rachel Hurd-Wood (Laura) , Andrés Herrera (Door Guard) , Simon Chandler (Mayor of Grasse) , Sara Forestier (Jeanne) , Joanna Griffiths (Marianne) , Jessica Schwarz (Natalie)

Grenouille, kokulara karşı inanılmaz bir duyarlılığı olan ama bunun haricinde hiçbir duyusunun gelişmemiş olduğu çok ilginç bir adamdır. İstediği kokuları elde edebilmek için her türlü çılgınlığı yapmaya hazırdır; cinayet işlemek de dahil...

Az da olsa koku salan herşeyin ve herkesin kokusunu alabilen bu sıradışı ve dahi karakter, bir gün kendi kokusunun olmadığını anladığında hayatının tüm anlamını yitirir. Bu 'hayati' önemdeki eksikliğini giderebilmenin tek yolunun, kendisine insanmış izlenimi verebilecek kokular üretip sürmesi olduğunu düşünür. İnsan kokuları yaratabilmek için de insanlara ihtiyacı vardır.

Toplum içinde varolabilmenin tek yolunu bu şekilde tanımlayabilen bir adamın, sonu inanılmaz bir trajediye giden öyküsü, Patrick Süskind'in yayınlandığında çok uzun süre çok satanlar listesinde yer alan kitabından beyazperdeye aktarıldı. Yönetmense Koş Lola Koş ve Cennet filmlerinin de yönetmeni olan Tom Tykwer. Filmin, Avrupa Sinama standartları düşünüldüğünde oldukça yüksek bir bütçeyle çekildiğini de belirtelim.

internetin nimetlerinden sizde faydalanın


ben efsaneyim ı m legend film izle online direk

ben efsaneyim ı m legend film izle online direk
Robert Neville başarılı bir bilim adamıdır ve insanlığı yok edeceğine inanılan,önüne geçilemez tehlikeli virüs ona bulaşmamıştır. Virüs çok kısa bir zamanda insanların ölümüne sebep olmuş, sonuçta Neville New York'ta hayatta kalan tek insan olmayı başarmıştır.
Ancak Neville'in durumu çok zordur çünkü belki de dünya üzerindeki tek insan kendisidir. Üç yıl boyunca dolaşmakta, yaydığı radyo mesajları ile hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışmaktadır. Herhangi bir canlıya rastlayamayan Neville aslında yalnız değildir ve her hareketi izlenmektedir. Salgından sağ kurtulan eski insan-yeni mutantlar Neville'in ölümcül bir hataya düşmesini beklemektedirler.

yeni bir meslek internet buyrun gelin


ölüm oyunu stay alive film izle online direk

ölüm oyunu stay alive film izle online direk
Tür : Korku / Gerilim
Yönetmen : William Brent Bell
Senaryo : William Brent Bell , Matthew Peterman
Görüntü Yönetmeni : Alejandro Martinez
Müzik :John FrizzellYapım : 2006, ABD , 85 dk.
Oyuncular

Jon Foster (Hutch MacNeil) , Samaire Armstrong (Abigail) , Frankie Muniz (Swink Sylvania) , Sophia Bush (October Bantum) , Jimmi Simpson (Phineus Bantum) , Adam Goldberg (Miller) , Milo Ventimiglia (Loomis Crowley) , Jim Bishop (Bay Crowley) , James Haven (Jonathan Malkus)

KONUSU


FİLMİN KONUSUNU KISACA ÖZET GEÇEYİM FİLMDE BİR OYUN VAR VE BİR ARKADAŞ GRUBU BİR HAFTA SONUNU OYUN OYNAYARAK GEÇİRMEK İSTER.OYUN BAŞLADIĞINDA OYUNDA ÖLEN GERÇEK HAYATTADA AYNI ŞEKİLDE ÖLÜR

intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?

Bölüm 1:



yeni bir meslek internet buyrun gelin

Bölüm 2:


film isteklerinizi buraya yapınız

izlemek istediğiniz ve bulamadığınız filmlermi var aşağıya yorum olarak ekleyin sizin için o filmi koyalım




para kazanma
film izle
online film izle
film izle
online film izle

contract kontrat film izle online direk

contract kontrat film izle online direk
Yapım : 2006
Tür : Dram / Macera
Yönetmen : Bruce Beresford
Senaryo : Stephen Katz, John Darrouzet
Oyuncular : Corey Johnson, Morgan Freeman, John Cusack, Jonathan Hyde, Jamie Anderson, Ned Bellamy, Alice Krige, Megan Dodds, Bill Smitrovich, Anthony Warren

Konusu:

Bir beden eğitimi öğretmeni olan Ray ve oğlu kamp yapmaya, ormana gittiklerinde D.C` nin önemli adamlarından Frank ile karşılaşırlar.Frank`i öldürmeye çalışan adamlardan kaçmaya çalışırken, ormanın içinde amansız bir kovalamaca başlayacaktır



intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?

Bölüm 1:



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 2:



yeni bir meslek internet buyrun gelin

Bölüm 3:



Bölüm 4:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 5:


yenilmez -undisputed film izle online direk

yenilmez -undisputed film izle online direk
Oyuncular : Michael Jai White , Scott Adkins
Yönetmen : Isaac Florentine
George “Iceman” Chambers (Michael Jai White, 7 farklı Karate dalında Siyah kuşak sahibi), ün ve para için dövüşmeye alışmış bir boksördür.

Dünya Ağırsiklet Dövüş Şampiyonu olmuştur. Ancak, profesyonel spor hayatı sona erince kendini işsiz ve beş parasız bulur. Menajerinin Rusya’da bir reklam kampanyasına katılma teklifini kabul eder. George, ne olduğunu bile anlayamadan, kendini Rusya’nın en karanlık ve korkunç hapishanesinde bulur. Hapishane aynı zamanda yenilmez bir dövüşçü olan Yuri Boyka’ya (Scott Adkins) da ev sahipliği yapmaktadır. Mafya babası Gaga, Boyka ile George’u bir maçta karşı karşıya getirmek ister. George özgürlüğünü kazanmak için katil ruhlu yenilmez Boyka’yı yenmek zorundandır.

Bu ringden kim sağ çıkacaktır?

Karatede, “Amerika Açık” ve “Kuzey Amerika Açık” olmak üzere birçok turnuvada 26 şampiyonluğu bulunan Michael Jai White filmin parlayan yıldızı

yeni bir meslek internet buyrun gelin

Bölüm 1:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 2:


son ültimatom film izle online direk

son ültimatom film izle online direk
Tür : Macera / Aksiyon / Casusluk
Gösterim Tarihi : 12 Ekim 2007
Yönetmen : Paul Greengrass
Senaryo : Tony Gilroy , Tom Stoppard , Paul Attanasio , George Nolfi , Robert Ludlum (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Oliver Wood
Müzik : John Powell
Yapım : 2007, ABD , 111 dk.

Oyuncular

Matt Damon (Jason Bourne) , Paddy Considine (Sam Ross) , Edgar Ramirez (Paz) , Julia Stiles (Nicky) , David Strathairn (Noah Vosen) , Chris Cooper (Alexander Conklin) , Joan Allen (Pamela Landy)
Karanlık geçmişi yüzünden kendisine bir gelecek de kuramayan bir adam, Jason Bourne... Hafızasını ve sevdiği tek insanı kaybetmiş biri olarak hayatta tek bir amacı kalmıştır. Gerçek kimliğini ve geçmişini yeniden bulabilmek...

Fakat bunu yapmak hiç de kolay olmayacaktır. Jason, geçmişini araştırabilmek için tamamıyla ortadan kaybolmak ister fakat artık çok geç kalmıştır. Çünkü kendisini yaratanlar izini bulmuşlardır. Moskova'dan Paris'e, Londra'dan Fas'a gerçek kimliğinin izini sürerken bir taraftan da peşindeki yeni nesil iyi eğitilmiş federal ve interpol ajanlarını saf dışı etmek zorundadır.

Robert Ludlum'un aynı adlı casusluk-gerilim kitapları serisinden beyazperdeye uyarlanan Bourne serisinin üçüncü filmi olan Son Ültimatom'un yönetmenlik koltuğunda, ikinci filmde büyük beğeni toplayan usta yönetmen Paul Greengrass oturuyor.

intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?

Bölüm 1:



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 2:


outlaw kanunsuzlar film izle online direk

outlaw kanunsuzlar film izle online direk
Tür : Aksiyon / Suç
Gösterim Tarihi : 17 Ağustos 2007
Yönetmen : Nick Love
Senaryo : Nick Love
Görüntü Yönetmeni : Sam McCurdy
Müzik : David Julyan
Yapım : 2007, İngiltere

Oyuncular

Sean Bean (Bryant) , Danny Dyer (Gene Dekker) , Lennie James (Cedric Munroe) , Rupert Friend (Sandy) , Sean Harris (Simon Hillier) , Bob Hoskins (Walter Lewis) , Jason Maza (Spam)
Suç, günümüzde güvenli kabul edilen pek çok şehri de esir almıştır. Londra sokakları da suçun kanlı egemenliğine teslim olmuştur. Artık kimsenin bu kanlı tacizlerden ve saldırılardan kaçması neredeyse mümkün değildir.

Farklı yerlerde ve farklı şekillerde saldırıya ve tacize uğrayan üç adam Danny, Gene ve Simon toplumdaki bu suç kültürüne birlikte savaş açmaya karar verirler. Adaletin yapamadığını yapmaya çalışacak ve suçlulara, gerçek günahkarlara hadlerini bildireceklerdir.

internetin nimetlerinden sizde faydalanın


arslanı kuzulara türkçe dublaj film izle online direk

arslanı kuzulara türkçe dublaj film izle online direk
Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: Tom Cruise, Meryl Streep, Robert Redford, Andrew Garfield
Senaryo: Matthew Michael Carnahan
Görüntü Yönetmeni: Philippe Rousselot
Müzik: Mark Isham
Kurgu: Joe Hutshing
Tür: Drama
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: Özen Film www.ozenfilm.com.tr

Gösterim tarihi: 9 Kasım 2007
Risk nedir? Cesaret nedir? Bağlılık nedir? Ve tüm bunlar medyamız, politikacılarımız ve gençliğimiz için ne ifade etmektedir. Oscar Ödüllü yönetmen Robert Redford yeni ve provakatif bir hikaye ile karşımıza çıkıyor.

Konu: Gerçek zamanda geçen filmde kapalı kapılar ardındaki bilinmeyenleri ortaya koyan ve bir gün içindeki olayları birbirine gerçekçi bir hikaye ile bağlıyor. Washington’daki güç dengeleri , bir habercinin oldukça önemli bir konuda ve büyük baskı altında hazırladığı haberi, iki cesur askerin oldukça gizli ve tehlikeli bir görev esnasındaki nefes kesici hikayeleri ve Amerikan gençliğinin günümüzde özgürlük ve demakrasiye bakış açılarını harmanlayan film soru işaretleri ve bunların cevapları ile karşımıza çıkıyor.

Kongre üyesi ve başkanlığa en yakın isimlerden biri olan Jasper Irving (Tom Cruise) TV habercisi Janine Roth’u (Meryl Streep) gündeme bomba gibi düşecek bir haber için odasında kabul eder. 1 saat süren görüşme tam bir kedi fare oyunudur ve senator hem Amerikan medyasına hem de Amerikan hükümetine göndermelerde bulunur. West Coast Universitesinde idealist bir professor olan Dr. Malley (Robert Redford) öceleri çok istekli ve çalışkan fakat daha sonra dersine ilgisini yitiren öğrencisi (Andrew Garfield) ile hayattan beklentileri hakkında konuşmaktadır. Bu sırada dünyanın öbür ucunda Afganistan’daki sıcak savaşın içinde Dr. Malley’nin iki eski öğrencisi Arian (Derek Luke) ve Ernest (Michael Peña) üstlerinin verdiği emirlerle kazanmayı umdukları bir çatışmanın içine atılmaktadırlar.

internetin nimetlerinden sizde faydalanın


Hitman türkçe film izle online direk

Hitman türkçe film izle online direk
Yapım : 2007, ABD / Fransa / Türkiye
Tür : Aksiyon / Gerilim / Suç
Yönetmen : Xavier Gens
Senaryo : Skip Woods, Skip Woods (Kitap)
Oyuncular : Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko, Robert Knepper
Yapımcı : Luc Besson, Chuck Gordon, Adrian Askarieh, Pierre-ange Le Pogam
Görüntü Yönetmeni : Laurent Bares
Müzik : Geoff Zanelli
Dağıtım : Özen Film
Süre : 1 saat, 40 dk.
Gösterim Tarihi : 7 Aralık 2007



Son yılların gözde bilgisayar oyunlarından Hitman’ın sinema uyarlaması olan filmin kahramanı Ajan 47 (Timothy Olyphant) profesyonel bir tetikçi olmak için eğitilmiştir ve en güçlü silahları agresif yapısı ve işindeki kararlılığıdır. Bu kez Ajan 47 tuzağa düşürülmüştür ve Doğu Avrupa’da kendisini oyundışı bırakmak isteyenleri ve bunun sebeblerini ararken Interpol ve Rus ordusu da 47’nin peşindedir

intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?

Bölüm 1:



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 2:



yeni bir meslek internet buyrun gelin

Bölüm 3:



Bölüm 4:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 5:


taxi 4 taksi 4 film izle online direk

taxi 4 taksi 4 film izle online direk
Tür: Komedi-Aksiyon
Yapım Tarihi: 2007
Yönetmen: Gerard Krawczyk
Senaryo: Luc Besson
Oyuncular: Samy Naceri (Daniel Morales)
Frédéric Diefenthal (Kerbalec)
Bernard Farcy (Gilbert)
Emma Sjöberg (Petra)
Edouard Montoute (Alain)
Jean-Christophe Bouvet (Edmond Bertineau)
François Damiens (Serge)


Konusu: Taksi ekibine, dünyanın en önemli suçlularından biri teslim ediliyor ve onlardan suçluyu ertesi gün başka bir yere gönderene kadar muhafaza etmeleri isteniyor. Ancak önceden de bildiğiniz gibi polislik dışında her işin yapıldığı Marsilya karakolu ahalisini ünlü suçlunun kandırıp kaçması zor olmuyor tahmin ettiğiniz üzere.

Tam bu noktada akıllı ve de ballı taksicimiz Daniel devreye girer çünkü karakoldan kaçan suçluyu o gideceği yere götürmüştür. Daha sonra bunu öğrenen Emilien de Daniel ile suçlunun ve arkadaşlarının peşine düşür. Bu arada suçlunun kaçması nedeniyle komiser Gilbert de faturayı Emilien e çıkarır ve onu görevden alır. Suçluların yakalanması Emilien'in meseleğini geri almak için tek şansıdır. Suçluların yer tespitini yapan ikili, çılgın komiserimiz Gilbert'i arar ve curcuna başlar.

Olay yerine gelen ekip bir süre sonra evi savaş alanına çevirir, tabi bunda komiser Gilbert'in payı büyüktür. Ağır makineli silahlarla her gördüğü yere ateş eden komiser Gilbert sonunda suçluyu vuramasa da yardım istemesini sağlar. Ancak Komiser Gilbert'in durmaya niyetini yoktur, elindeki silahlarla evi dağıtmaya devam eder. Dışarıda sıkıldığını düşündüğüm Daniel taksisiyle eve girer suçluyu, Emilien'i ve karısını taksisiyle paketlenmiş gibi alır ve olayı çözer. Sonra suçlu hapisaneye, bizim ekip de bir futbol maçına giderler.

intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?

Bölüm 1:



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 2:



Bölüm 3:



yeni bir meslek internet buyrun gelin

Bölüm 4:



Bölüm 5:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 6:



çakal - jackal film izle online direk

çakal - jackal film izle online direk
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 1998
Yönetmen : Michael Caton-Jones
Senaryo : Chuck Pfarrer
Görüntü Yönetmeni : Karl Walter Lindenlaub
Müzik : Carter Burwell
Yapım : 1997, ABD / İngiltere / Fransa , 126 dk.

Rus mafya babasının oğlu FBI tarafından Moskova'da bir gece kulübünde Rus militanlarına öldürtülür. Bunu üzerine FBI'a savaş açan mafya babası bu amacına ulaşmak için Çakal olarak tanınan ve gerçek kimliği konusunda kimsenin bir bilgisi olmayan soğukkanlı katili 70 milyon dolar karşılığında Amerikalı üst düzey bir yöneticiyi öldürmesi için tutar. Bu sırada Amerika cephesinde Çakal'ın planları öğrenilmiştir. FBI Başkan yardımcısı Preston hayatının en zorlu işiyle karşı karşıyadır. Çakal'ın hedefinin FBI başkanı olduğu tahmin edilmektedir. Anca bir problemleri vardır. Bu küçük ayrıntı kimsenin Çakal'ın kimliği hakkında bilgi sahibi olmamasıdır. Preston'a yardımcı olabilecek kişi sayısıda sınırlıdır.
Önce KGB'nin yerine kurulan Rus istihbaratı GRU'nun kadın ajanı Valentine Koslova'yla işbirliği yapar ancak bu yeterli değildir. Çünkü Çakal'ı teşhis edebilecek birine ihtiyaçları vardır. Bu yüzden Çakal'ı tanıyan iki kişiden biri olan IRA tetikçisi Declan Marqueen ile bir anlaşma yapılır ve hapisten çıkarılır. Hiç bir şekilde birbirine uymayan bir ekip Çakal'ın peşine düşer ve Washington-Londra-Helsinki-Moskova arasında bir kedi fare oyunu başlar.

internetin nimetlerinden sizde faydalanın


şiddetin tarihçesi



Tür : Gerilim / Dram / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 9 Aralık 2005
Yönetmen : David Cronenberg
Senaryo : Josh Olson , John Wagner (Kitap) , Vince Locke (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Peter Suschitzky
Müzik : Howard Shore
Yapım : 2005, ABD , 96 dk.

Oyuncular

Viggo Mortensen (Tom Stall) , Maria Bello (Edie Stall) , Ed Harris , William Hurt , Ashton Holmes (Jack Stall) , Heidi Hayes (Sarah Stall) , Steve Arbuckle (Jared) , Ian Matthews (Ruben)
Tom Stall, sakin bir Amerikan kasabasında, örnek bir yaşam sürmektedir. Ailesine olan bağlılığı ve çevresindekilere olan saygılı davranışlarıyla tanınır. Fakat bir gün başına bela olan serserilere haddini bildirince, işler değişir. Medya aradığı kahramanı, New York kökenli bir mafya ise yıllardır aradığı katili bulmuştur.

Bu küçük olayın ardından Tom'un karanlık geçmişi bir anda ortaya çıkar. Mütevazi aile babası, kendisinin ve ailesinin sağlığı için mafyanın üzerine gitmek ve müthiş bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

David Cronenberg'in John Wagner ve Vince Locke'un kült grafik romanından uyarladığı çalışma son derece güçlü bir öyküye sahip. Suç, geçmiş, intikam gibi kavramlarla örülü, uzun süre aklınızdan silemeyeceğiniz, nefis bir gerilim filmi.

yeni bir meslek internet buyrun gelin


Yıldız Topu film izle online direk

Yıldız Topu film izle online direk
Tür : Dram / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi :5 Ekim 2007
Yönetmen : Matthew Vaughn
Senaryo : Jane Goldman , Matthew Vaughn , Neil Gaiman (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Ben Davis
Yapım : 2007, İngiltere / ABD , 128 dk.

Sevdiği kadının aşkını kazanabilmek uğruna bir erkeğin yapabileceklerinin defalarca sınandığı hikayelere yeni bir örnek de, Matthew Vaughn'un son filmi Yıldız Tozu ile geliyor.

Tristran, aşkının kalbini kazanabilmek için onun için kayan bir yıldızı yakalayacağına söz verir. Ama sevgilisi Yvaine ile çıktıkları bu yolda, korsanlar ve cadılarla dolu büyük tehlikeler onları beklemektedir.

intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?

Bölüm1 :



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 2:



yeni bir meslek internet buyrun gelin

Bölüm 3:



Bölüm 4:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 5:


istila film izle online direk

istila film izle online direk
Tür : Bilim Kurgu / Gerilim / Aksiyon
Gösterim Tarihi :19 Ekim 2007
Yönetmen : Oliver Hirschbiegel
Senaryo : Dave Kajganich , Jack Finney (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Rainer Klausmann
Müzik : John Ottman
Yapım : 2007, ABD , 93 dk.

Dallas’tan Washington’a kadar semaları aydınlatan devasa bir patlama, Patriot adlı uzay mekiğinin parçalanmasına ve ABD’nin üzerine yağmur gibi yağmasına neden olur.

Yetkililer durumu kontrol altına almakta çabuk davransalar da, mekiğin enkazı üzerine bulaşmış bir maddeyle ilgili hikayeler yayılmaya başlar; hem uzayın aşırı soğuğuna, hem de dünya atmosferine girerken ortaya çıkan aşırı ısıya dayanıklı bir maddedir bu. Ve ona ilk temas edenler ilk değişenlerdir …

Washingtonlı psikiyatr Carol Bennell mekiğin başına geleni çevresinde gitgide artan tuhaf olaylarla ilişkilendirmez. Salgın hastalık yayıldıkça, Carol hastalığa karşı kullanılan aşılamadan sorumlu olan kişilerin aslında çok daha korkunç bir şey yaymakta olduklarını keşfeder.

Oscar ödüllü Nicole Kidman ve Daniel Craig bilimkurgu aksiyon gerilim filmi İstila'nın başrollerini paylaşıyorlar

bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 1:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 2:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 3:


cassndra'nın rüyası film izle online direk

cassndra'nın rüyası film izle online direk
Tür : Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 21 Aralık 2007
Yönetmen : Woody Allen
Senaryo : Woody Allen
Görüntü Yönetmeni : Vilmos Zsigmond
Müzik : Philip Glass
Yapım : 2007, ABD / İngiltere , 108 dk.

Oyuncular

Colin Farrell , Ewan McGregor , Tom Wilkinson (Howard) , Mark Umbers (Eisley) , Hayley Atwell (Angela Stark) , Sally Hawkins , Andrew Howard , Tamzin Outhwaite
Büyük borçları olan ve bu borcu ödemenin yollarını arayan iki kardeş, bir gün bir kaza sonucu genç bir kadınla tanışırlar. Fakat kardeşlerden birinin bu genç kadına aşık olması üzerine olaylar çığrından çıkacaktır.

En büyük problemleri olan borcun da tetiklemesi ile genç kadın, kendisine aşık olan kardeşin duygularını isteklerine ulaşmak için kullanmaya karar verir. Engellenemez bir şekilde suç batağına sürüklenen kardeşler, kısa bir süre içinde düşmanlar kazanmakla kalmayacak, aynı zamanda birbirlerine de düşman olacaklardır.

Galasını İspanya’da kimselere haber vermeden yapmayı tercih eden simemanın muzip yönetmeni Woody Allen, bu kez de iki yetenekli oyuncu Colin Farrell ve Ewan McGregor ile karşımızda!

intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?

Bölüm 1:



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 2:



yeni bir meslek internet buyrun gelin

bölüm 3:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 4:


Yüzüklerin Efendisi iki kule film izle online direk

Yüzüklerin Efendisi iki kule film izle online direk
Tür : Macera / Fantastik
Gösterim Tarihi : 20 Aralık 2002
Yönetmen : Peter Jackson
Senaryo : Philippa Boyens , Peter Jackson , Stephen Sinclair , Frances Walsh , J.R.R. Tolkien (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Andrew Lesnie
Müzik : Howard Shore
Yapım : 2002, Yeni Zelanda / ABD , 179 dk.

konusu:

J.R.R. Tolkien’in 3 kitaplık ölümsüz eserinden uyarlanarak bir yılı aşkın süren çekimler sonucu hepsi bir arada çekilen 3 filmden ikincisi olan İki Kule, 2002 Aralık ayında vizyona girmek üzere montajlanıyor ve son rötuşları yapılıyor. İlk film olan Yüzük Kardeşliği Tolkien fanatikleri ve yeni tanışanlar tarafından aynı anda çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson’ı hayranların gözünde zirveye taşımıştı.

İkinci film, ilkinin kaldığı yerden devam ediyor. Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin bu bölümünde, Yüzük Kardeşliği üyelerinin her birinin, kardeşlik bozulduktan sonra başlarına gelenler anlatılıyor. Kahramanlarımız, gruplar halinde Orta Dünya’nın en tehlikeli yerlerinde maceralar yaşayacaklar, yeni kavimler ve çoktan unutulmuş medeniyetlerle tanışacaklar.

Frodo ve Sam, yanlarında zorunlu işbirliği yapacakları eski bir dost(!) olduğu halde Tek Yüzük’ü düşmanın tam kalbine götürmeye çalışırken, diğer hobbitler Urukhai’nin elinden kurtulabilecek mi? Karanlık tarafa geçmiş olan Saruman’ın yaptıkları yanına mı kalacak? Gandalf olmadan kahramanlarımızın başarılı olma şansı ne? Büyük karanlığın gelişi ve Yüzük Savaşı’na dek olanların anlatılacağı İki Kule, kuşkusuz üçlemenin en heyecanlı bölümlerinden birini oluşturuyor.

internetin nimetlerinden sizde faydalanın


an empress warriors 2008


an empress warriors 2008

yeni bir meslek internet buyrun gelin

Bölüm 1:



internetin nimetlerinden sizde faydalanın

Bölüm 2:


zathura film izle online direk

zathura film izle online direk
Filmin Türü Aksiyon, Fantastik
Orijinal Adı Zathura: A Space Adventure
Yapımcı Firma Columbia Pictures
Yapım Yılı 2005
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 113 dakika
Resmi Sitesi http://www.sonypictures.com/mo..
Dağıtıcı Firma Warner Bros
Vizyon Tarihi 30.12.2005

Filmin Konusu
.
Babaları (Tim Robbins) işe giderken, iki kardeşi ablalarına (Kristen Stewart) emanet eder. Altı yaşındaki Danny (Jonah Bobo) ve on yaşındaki Walter (Josh Hutcherson) ya birbirlerinin damarına basan ya da can sıkıntısından patlayan çocuklardır.

Dalaşmaları üst noktaya çıkınca, Walter, Danny’yi kovalamaya başlar. Danny servis asansörüne saklanır. Ama Walter onu şaşırtır, ve o arbede esnasında, Danny’yi karanlık ve ürkütücü bodruma indirir. İki kardeş burada “Zathura” adında eski püskü metal bir masa oyunu bulurlar. Ağabeyini kendisiyle oynamaya ikna etmeyi başaramayan Danny, oyunu kendi başına oynamaya başlar.

intenetten para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz?

Bölüm 1:



bilgisayarınız yeni iş yeriniz olsun

Bölüm 2: